Foto: Profimedia

Nijansa otkriva vaše osobine

SAZNAJTE: Šta omiljena boja laka govori o vašem karakteru?

Kada se odlučite za željenu boju laka, time ne pokazujete samo stilski izbor već otkrivate i deo svoje ličnosti.

Žena
> 00:00h

Određena boja najbolje opisuje vas i vaš karakter. Ukoliko spadate u one koje vole da lakiraju nokte i imate omiljenu boju, onda možda treba da znate da nijansa koja vam je favorit govori nešto i o vama.

Crvena boja - Ako rado birate crvenu nijansu, ovo je ono što treba da znate o sebi: crvena boja laka za nokte je večiti klasik, a osobe koje se odlučuju za nju su šik i elegantni.

Crna boja - Ova boja je veoma upečatljiva, za nju se odlučuju osobe koje vole izazove, žive na ivici, život pun adrenalina, neustrašive su, pune samopouzdanja i hrabre.

Neon nijanse - Neon nijanse su veoma upečatljive i jarke. Zato se i zovu tako. Osobe koje potenciraju nošenje neon lakova su avanturisti i vole da izlaze i da se druže.

Foto Shutter

Bela boja - Ova nijansa simbolizuje mladost i čednost.

Plava boja - Odabir ove boje govori da ste veoma kreativni i da napredno razmišljate.

Boja kože - Odabirom bež i pastelnih nijansi vaš karakter objašnjava da volite sigurnost, ne volite komplikacije i izbegavate probleme. Romantični ste i imate nežno srce.

Roza boja - Ovo je veoma jarka i vesela boja, a osobe koje se odluče za ovu boju laka su koketni, zabavni, veseli, jaki feministi i vole da zauvek budu devojčurci.

Bordo boja - Najzavodljivija nijansa od svih, bordo predstavlja osobe jakog karaktera, koji su veliki zavodnici.