Foto: Saša Pavlić

Urnebesne anegdote

GDE JE BAJKO TU JE LUDNICA Bivši golman Zvezde zapalio Viber: Mnogo se pilo, a malo spavalo!

Boban Bajković, nekadašnji golman Crvene zvezde, otkrio je nekoliko urnebesnih anegdota iz perioda dok je branio za klub iz Ljutice Bogdana

Fudbal
> 00:00h

Popularni Bajko se, na veliko oduševljenje navijača Crvene zvezde, nedavno pridružio Viber četu portala "Redstarbelgrade" i odmah napravio šou program.

Uz "pomoć" bivšeg saigrača, Vujadina Savića, Bajković se prisetio nekih veoma zanimljivih situacija iz perioda dok je bio na Marakani.

"Mi u Turskoj na pripremama, došla nova Uprava sa Lukićem, Adžićem, Vasilijevićem... Seli oni sa Bajkom i zamolili ga da spava na vreme, da se hrani zdravo itd jer treba da bude naš prvi golman... On ih poslušao i treći dan je imao 40 temperaturu", napisao je Vujadin Savić dodavši: "Kad si voće probao organizam ti je doživeo šok!"

Baković je odmah potvrdio priču bivšeg saigrača.

Bajko je otkrio da je slupao sva kola što je imao, a Savić ga je podsetio kako je udario čoveka koji je tek iz salona izašao sa novim automobilom.

"Ko mu je kriv brate... Došao čovek da proba auto u šest ujutru, a ja se vraćao iz kafane. On na zeleno, ja na crveno i direktno u njega", napisao je Bajković dodavši:

"Rekao sam mu 'brate gde si našao u 6 ujutru da probaš kola, da te ja nisam udario, udario bi te neko drugi na sledećem semaforu. I ništa završi se to ja sklonim auto sa puta da murija ne vidi a ostane mi tablica na sred ulice. Bolje auto da sam ostavio, a tablice poneo sa sobom... Ali je*i ga golman je golman", konstatovao je Bajković.