Foto: Dragan Kadić, Otrovao Oca, Silovao

Monstrum iz Mladenovca

KRVAVI PIR NARKOMANA (23): Otrovao oca, silovao babu, pa je zapalio!

MLADENOVAC - M.R. (23) iz Rabrovca kod Mladenovca uhapšen je zbog sumnje da je silovao svoju baku Miru (69), pa je zatim nožem usmrtio. On je potom zapalio leš nesrećne žene u porodičnoj kući kako bi prikrio tragove zločina.

Crna Hronika
> 00:00h

Miljan je priznao policiji da je pre 10 dana otrovom usmrtio svog oca jer mu nije dao novac za drogu! Pao na poligrafu M.R. je podmetnuo požar u noći između subote i nedelje oko tri sata posle ponoći, a komšije su probudili jauci unuka koji je dozivao upomoć. - Prvi sam dotrčao na lice mesta. Soba je gorela, dim je kuljao na sve strane. Unuk je trčao ukrug i vikao: „Molim vas, spasite mi babu!“. Nagutali smo se dima kako bismo spasli ženu, ali je bilo već kasno - priča komšija. Slično su za Kurir izjavili i Zdravko R. i Miroslav R, stričevi M.R, koji su takođe učestvovali u gašenju požara, a prethodno ih je o tome obavestio upravo Miljan. - Izleteo je iz kuće golišav i došao do nas vičući: „Čiča, kuća gori!“ Kad smo došli do kuće, požar je uveliko trajao, a on je poput profesionalnog glumca vikao, plakao i lupao se po grudima ponavljajući: „Vadite babu!“ - kazali su oni. M.R. je i sam zadobio povrede po rukama, najverovatnije kako bi mu svi poverovali i pomislili da je vatra slučajno buknula. - Pretpostavljamo da je nakon ubistva sobu u kojoj je bila njegova mrtva baka polio benzinom i zapalio. Imao je lakše povrede, pa mu je ukazana lekarska pomoć u Domu zdravlja u Mladenovcu - kaže naš sagovornik. Inače, kako su ispričali očevici za Kurir, M.R. je veče kad se dogodila tragedija bio s društvom u kući, gde su pili.

Paljevina... Starica skroz izgorela u kući

Zločin zbog droge Stravičan zločin otkriven je posle rezultata obdukcije. - Utvrđene su rane po telu ugljenisane starice, a potom je M.R. izveden na poligraf, na kojem je pao. Prvo je priznao da je oca, za kog su svi mislili da je umro, otrovao, a onda da je svoju babu silovao i izbo je nožem do smrti. Potom je inscenirao požar da bi sakrio tragove. Sve to je uradio jer je dugogodišnji narkoman, a otac i baba nisu hteli da mu daju pare za drogu - kaže naš izvor iz istrage. M. R. je živeo s babom i ocem. - Majka je M.R. napustila i preudala se. Ostao je sam s ocem i babom. Eto šta je sad uradio, šta mu je jadna, napaćena žena kriva - kaže potresena komšinica, dok je jedan od meštana dodao da je M.R. problematičan i da je tukao oca Zorana. M.R. je radio kao obezbeđenje u Beogradu, a odranije je poznat policiji. Osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden u Više javno tužilaštvo.