Foto: Printscreen Instagram

Ženske avanture

(FOTO) NEUMORNA: Ovako Nataša Bekvalac provodi vreme sa svojom ćerkicom Hanom

Lepa Novosađanka se trudi da svaki slobodan trenutak kvalitetno provede sa svojom ćerkom, a prema fotografijama sa društvenih mreža se čini da dvema damama nikada nije dosadno...

Stars
> 13:30h

Pevačica Nataša Bekvalac odlično balansira između karijere i porodice. Iako dosta nastupa, lepa Novosađanka postiže da posveti dovoljno vremena svojoj ćerkici Hani, piše sajt Story.rs. Na osnovu fotografija sa Instagrama reklo bi se da su mama i ćerka imale nezaboravnih par dana, a u njihovim malim ženskim avanturama su im se pridružile i Kristina Bekvalac i njena ćerka Petra.Na jednoj od fotografija koju je Nataša objavila na društvenoj mreži Instagram, slatka Hana pomaže mami u pripremi večere, dok je pevačica ispod fotografije napisala:

- Kada meni moja cerka pravi veceru... Ova zajednička priprema obroka je uvertira u naredni dan koje su mama i ćerka provele šetajući njihove ljubimce, a iz šetnje su produžile na ručak.

Naravno, lepe trenutke su upotpunile i Kristina i Petra, a očigledno je da je Hani prijalo vreme provedeno sa majkom, pa se jutros probudila nasmejana...

Ovakvi trenuci se nikada ne zaboravljaju, zar ne? Sa sajta Story.rs preporučujemo još i:

Kako uče mama i ćerka: Neodoljiv prizor Nataše Bekvalac i ćerke Hane (FOTO)

Nataša i Kristina Bekvalac: Nedeljno druženje na vojvođanski način Da li možete da je prepoznate: Ovako je Nataša Bekvalac izgledala kao brineta (FOTO) Slatko buđenje: Ovako izgleda jutro Nataše Bekvalac (FOTO)