Topi svako srce

NESTVARNA LJUBAVNA PRIČA: Veteran rata pronašao svoju izgubljenu ljubav posle 70 godina

Norvud Tomas sreo je Džojs Duran 1944. godine. On je bio stacioniran izvan Londona u 101. vazduhoplovnoj diviziji kada su počeli da se zabavljaju.

Žena
> 00:00h

Tomas je znao da je zaljubljen i da je pronašao ženu sa kojom želi da provede život, bez obzira na sve. Sudbina, naravno, može da bude okrutna, a nakon što je Tomas poslat u Normandiju, on i njegova ljubav izgubili su kontakt. Tomas će biti osuđen da provede čitav svoj život odvojen od ljubavi svog života. Prema izveštajima, on je pokušao da ubedi Džojs da mu se pridruži u SAD nakon svega, ali ona ga je odbila i oboje su se na kraju venčali za neke druge ljude i imaju svoje porodice. Tomas je ispričao za ABC njuz da je nikada nije zaboravio tokom dugih sedam decenija. "Ona je uvek bila u mojim mislima", rekao je Tomas. "Uvek bi mi se samo pojavila u mislima i u prijatnom sećanju i ispostavilo se da je i ona mislila na mene sve ovo vreme na isti način."

Sada 93-godišnjak i udovac živi u Virdžiniji, dao je još jednu šansu svojoj davno izgubljenoj ljubavi. Džojsin sin tragao je za Tomasom na internetu i kontaktirao ga je. Ispostavilo se da ona živi u Australiji, međutim, par ooga puta nije dozvolio da ih daljina razdvoji. Oni su se videli prvi put posle nekoliko decenija licem u lice preko Skajp video razgovora. Sada, skupljaju sredstva preko "GoFundMe" veb stranice, a Tomas i Džojs se nadaju da će ovoga puta uspeti da se sretnu uživo, a ne preko video četa. "Kad bi samo bio u mogućnosti da je vidim posle svih ovih godina, iskreno se nadam da ćemo uspeti", rekao je Tomas.