Foto: S.S.

Otišao pre dva dana

NI TRAGA NI GLASA: Paja Seleni (60) nestao kada su izvršitelji došli da mu zaplene kuću

Seleni nije imao para da plati milionski dug jer je izgubio sudski spor, njegova porodica strahuje da je izvršio samoubistvo

Crna Hronika
> 20:22h

KRČEDIN - Paja Seleni (60) iz Krčedina, kome izvršitelji ovih dana treba da oduzmu kuću, nestao je i porodica strahuje da se ubio. - Tata me je nazvao u sredu u 8.40 časova i rekao mi da je kola parkirao u Inđiji, kod Doma zdravlja, a da njega voze u bolnicu u Beogradu. Tada je prekinuo vezu. Otišao sam tamo i našao otključana kola, a unutra njegov novčanik i unukovu sliku - priča Pajin sin Siniša. On objašnjava da su kod kuće našli plavu kovertu s rešenjem o oduzimanju kuće zbog sudske presude. - Paja je kovertu primio još u septembru, ali nikome nije govorio - priča Siniša.

Potraga... Paja Seleni

Pajina sestra Olgica sluti da se njen brat ubio, jer više nije mogao da izdrži pritisak i nepravdu. - Mislim da je sebi nešto uradio jer je shvatio da nema pravde i da više nema snage da se bori s državom. A ja poručujem svima, bude li se nešto desilo mom bratu, ja ću prva politi kuću benzinom i zapalititi je, ali je neće uzeti država - priča uplakana Olgica.

Poslednji trag... Sin pronašao Pajina kola u Inđiji

Paji je pretila opasnost da ostane bez krova nad glavom zbog neplaćenog duga za odštetu zbog nanošenja teških povreda sugrađaninu Miodragu Matiću (75) u tuči na obali Dunava 1995. godine. - Tvrdimo da moj brat to nije uradio Miodragu, jer gde je zapisnik, gde su povrede Matića, koji je mom bratu pretio sekirom. Ali s obzirom na to da se kod nas ne poštuje zakon i da nema pravde, on je prvobitno trebalo da plati 302.000 dinara. Taj iznos je sada milionski, što nezaposlen nekadašnji profesionalni vozač nema da plati - kaže sestra Olgica i dodaje da je Paja nosio donji deo crne trenerke, čizme, šareni džemper i kačket. Visok je oko 170-175 cm, malo puniji. (S. S.)