Foto: Printscreen Instagram

Beauty tajne poznatih

Iznenadila: Jovana Švonja drastično promenila frizuru i otkrila tajnu zdrave i negovane kose

Stars
> 00:00h

Jedna od najatraktivnijih manekenki sa naših prostora iznenadila je sve obožavaoce kada je na društvenim mrežama osvanula fotografija njene nove frizure, piše Story.rs

Osim što se ubraja u najzanosnije žene sa naših prostora, mlada mama i manekenka Jovana Švonja uzor je mnogima. Pored vitke figure na kojoj joj mnogi zavide, ona pleni neverovatnom lepotom, koja se nakon porođaja neprestano uvećava. Sigurno da je presudan faktor neizmerna sreća i ljubav prema neodoljivoj ćerkici Noel.

Jovnanina duga, gusta i do sad nefarbana kosa mami uzdahe mnogih žena, a manekenka je oduševila sve svoje pratioce na Instagramu objavivši fotografiju i snimak svoje nove frizure.

Naime, Jovana je uradila ombre koji od njene prirodne boje preliva do kestenaste, a dok je njena bujna kosa isfenirana u vidu blagih uvojaka. Jovana je i ispod fotografije napisala da korsiti šampon koji pravi sama, i da su od sastojaka neophodni pantenol i ad kapi koji se mešaju sa prirodnim šamponom od koprive.

Ukoliko i vi želite negovanu kosu, pravi je trenutak da isprobate ovaj recept! Sa sajta Story. rs preporučujemo još i:

Jovana Švonja: Mala musavica koja je osvojila naša srca Našminkajte se kao Nikolija Jovanović: Taman karmin kao jesenji imperativ (VIDEO) Anastasija Ražnatović zna trik: Kako da na pravi način iscrtate obrve (VIDEO)