Foto: Instagram

Mladi fudbaleri debelo platili glupost

DVOSTRUKI ARŠINI ZVEZDANA TERZIĆA: Rigorozne kazne za dečake zbog zezanja sa dresom!

Kadeti Filip Maksić i Slađan Rakić više neće nositi crveno-beli dres nakon što su se slikali u opremi Partizana. Njihovi profili na Instagramu juče su ugašeni

Fudbal
> 00:00h

Direktor omladinske škole Crvene zvezde Dragan Mladenović suspendovao je kadete Filipa Maksića i Slađana Rakića jer su se fotografisali u trenerkama Partizana i te slike okačili na svoj profil na Instagramu. O sudbini dvojice talentovanih dečaka, rođenih 1999. godine, odlučiće Disciplinska komisija kluba u narednim nedeljama, a sastanak s roditeljima i dvojicom fudbalera juče su održali generalni direktor kluba Zvezdan Terzić, sportski direktor Blažo Raosavljević i direktor Omladinske škole Dragan Mladenović. Prisutan je bio i trener te generacije Ognjen Koroman.

Pokajali se - Što se mene tiče, mogu da dobiju papire odmah i da ih nikada više ne vidim, ali videćemo šta će reći direktor omladinske škole Dragan Mladenović - rekao je za Kurir Terzić. Filip Maksić i Slađan Rakić pokušali su na sastanku da se pokaju, bilo je i suza, ali direktor škole Mladenović nije želeo da pređe preko kršenja discipline.
- Imali smo sastanak s obojicom mladih fudbalera i njihovim roditeljima. Jasno je i njima o čemu je reč. Prekršili su sva pravila ponašanja u Crvenoj zvezdi. Moj stav je da deca zbog kršenja discipline budu suspendovana. To znači da su dužni da dolaze na treninge, ali će raditi van ekipe i neće igrati utakmice. Konačnu odluku o njihovom statusu doneće Upravni odbor kluba - rekao je Mladenović za Kurir i dodao:
Kazna rigorozna - Razgovarao sam s obojicom. Bila je to veoma teška priča. Mnogo emocija je bilo, ali detalji nisu za javnost. To ostaje unutar kluba. Svesni su šta su uradili.
Oba fudbalera igraju na poziciji štopera. Njihovi profili na Instagramu juče su ugašeni.

Promašili klub PISALI STIHOVE GRUPE JNA Filip Maksić fotografisao se u beloj trenerci s grbom Partizana, a ispod fotografije napisao je stihove čuvene navijačke pesme crno-belih koje izvodi grupa JNA: „Dobro pamtim sve!“ Slađan Rakić nastavio je u istom stilu: „I kada umrem, reći će - grobar bio je!“ Njihov saigrač Luka Ilić zaprepastio se kad je video šta rade njegovi klasići, pa je ostavio komentar ispod Maksićeve fotografije: „Šta radiš to?“

Trend RADONJIĆ BIO PRVI Trend u lošem ponašanju prema klubu čiji dres nose uveo je Nemanja Radonjić (19) dok je igrao za Partizan. Javna tajna proteklih godina bila je da je ovaj momak kao veliki navijač Crvene zvezde nosio dukseve tog kluba i puštao pesme crveno-belih u svlačionici Partizana.