Foto: Reuters

Sve je dozvoljeno uoči borbe za titulu

(VIDEO) TAJSON PROVOCIRAO UKRAJINCA: Fjuri u ringu pevao serenadu Kličku!

Britanski bokser Tajson Fjuri (27) odlučio je da otpeva nekoliko pesama Ukrajincu Vladimiru Kličku uoči duela za titulu svetskog šampiona.

Ostali sportovi
> 00:00h

Fjuri će u subotu u Diseldorfu boksovati protiv svetskog prvaka u teškoj kategoriji u verzijama WBA, WBO, IBF i IBO Ukrajinca Vladimira Klička (39). Taj meč je trebalo da se održi 24. oktobra, ali je otkazan pošto je Kličko povredio list leve noge. Očekuje se oko 50.000 navijača u Esprit Areni. Britanac je inače poznat kao zabavljač van ringa, što je pokazao i tokom javnog treninga. On je zapevao u ringu, što je oduševilo sve prisutne.

"Trebalo bi da se okuša u nekom šou programu. Impresionirao me je. Kada bismo se takmičili u pevanju, ne bih imao šanse. Ali drugačije stvari izgledaju kada se radi o boksu", rekao je Kličko. Fjuri je želeo da isprovocira Klička. "Izgledaš opasno i seksi. Lepo si se obrijao, dobar ti je ten, a i kosa ti je porasla. A i lepo mirišeš", reako je Fjuri.
Ove reči nisu isprovocirale Klička. "Fjuri ne ulazi samo u ring da bi u njemu bio prisutan. On želi da pobedi. Zabavan je, pleše i peva. Ljudi ga ili vole ili mrze", poručio je Ukrajinac. "Mislim da u Nemačkoj ne mogu da pobedim odlukom sudija, pa očekujem nokaut. Ne možete starog psa da naučite novim trikovima. Ima skoro 40 godina i šta je pokazao, pokazao je", poručio je Fjuri.