Hodžson preuzima reprezentaciju?!

Menadžer Vest Bromvič Albiona počeo je pregovore sa čelnicima Fudbalske asocijacije Engleske oko preuzimanja reprezentacije te zemlje

Fudbal
> 15:04h

LONDON - Menadžer Vest Bromvič Albiona Roj Hodžson započeo je pregovore sa čelnicima Fudbalske asocijacije Engleske (FA) oko preuzimanja reprezentacije te zemlje, preneli su danas ostrvski mediji.

Predsednik FA Engleske Dejvid Bernstin rekao je da je Hodžson trenutno jedini kanditat za mesto, koje je, nedavno napustio Fabio Kapelo.

"Roj je jedini kandidat za selektora i na dobrom smo putu da u predviđeno vreme pronađemo zamenu za Kapala", izjavio je Bernstin.

Kao mogućeg naslednika Kapela ostrvski mediji prethodno su spominjali menadžera Totenhema Harija Rednapa.

"Nema problema, ukoliko Hodžson postane selektor, želim mu sve najbolje. Zadovoljan sam mojim poslom, imam sreću da svaki dan radim sa odličnim fudbalerima. Za svakog menadžera i sve one koji vole fudbal ovo je odličan posao", rekao je Rednap.

Hodžsonu ugovor sa Vest Bromvič Albionom ističe 30. juna, a tokom karijere bio je selektor Švajcarske, Finske i Ujedinjenih Arapskih Emirata, dok je u Engleskoj vodio Fulam, Liverpul, Blekburn i Bristol siti.