Foto: Profimedia

BEKSOVI MODNI TRIKOVI

FENOMENALNI DEJVID BEKAM: Evo kako da iskopirate stil najseksi frajera ove godine!

Kako je moguće da Bekam uvek izgleda tako fenomenalno, ali i kao da se vrlo malo potrudio pri odabiru odeće? Zavirimo u njegov orman...

Pop kultura
> 22:18h

Ne znamo da li je to zbog uticaje njegove superstajliš supruge, ali moramo da priznamo da Dejvid Bekam uvek izgleda fenomenalno, bez obzira nato jesmo li ga uhvatili u svečanoj ili opuštenoj kombinaciji, piše Men's Health.

On uvek izgleda savršeno stilizovano i atraktivno, ali kao opušteno da se nije mnogo potrudio oko autfita. Ako i vi želite da izgledate tako sjajno i samouvereno bez mnogo truda, otkrijte šta je potrebno da imate u svom garderoberu.

MAJICA Jednobojna siva obična majica je za početak osnovni komad koji vam treba. DŽINS Isprani sivi džins pružiće vam casual izgled. JAKNA Crna kožna jakna je klasičan komad za moćan i muževan autfit. ČIZME Svetlobraon vojničke kožne čizme spadaju u statement obuću koja će upotpuni vašu kombinaciju. KAPA Pletena sportska kapa sačuvaće vas od vetra i hladnoće i omogćiti vam da dodate tu dozu nehajnog izgleda koji pokušavamo da postignemo. SA SAJTA MEN'S HEALTH PREPORUČUJEMO VAM JOŠ: 10 ključnih koraka do njenog broja telefona OBRATITE PAŽNjU: Najčešći pokazatelji da neko koristi steroide OVO MORATE DA ZNATE: 5 načina da se ove zime ne ugojite ni gram UPASATI SE ILI NE: Koji odevni komadi se (ne) uvlače u pantalone? DžEJSON STEJTAM: 3 najbolje casual kombinacije!