Foto: Profimedia, AP

Holivud

(FOTO) NAJBOLJE JE KOD MAME I TATE: Oni imaju milione, ali i dalje žive sa roditeljima

Ove zvezde su već odavno punoletne, ali ne žele da napuste porodični dom, iako sebi mogu priuštiti luksuzne vile.

Pop kultura
> 06:42h

Dženifer Lorens je svojim angažmanima postala najisplativija glumica oko koje se reditelji bukvalno grabe. Dvostruka dobitinica Osakra na svom računu ima milione, ali i dalje živi u stanu sa roditeljima. Jednom je prilikom izjavila da uopšte ne oseća potrebu da se osamostali.

Foto Beta

Holivudski zavodnik Bredli Kuper je mamin sin pa tako i dalje živi sa njom. To izgleda ne smeta njegovoj devojci Irini Šajk jer kad žele biti zajedno glumac jednostavno boravi u njeinom stanu u Njujorku.

Foto Profimedia

Nakon raskida s Robertom Patinsonom zvezda "Sumrak" sage Kristen Stjuart se vratila kod mame.Glumica se vratila starom životu koji je živela dok nije bila u vezi sa Robertom.

Foto AP

Pevačici Demi Lovato je dijagnostikovan bipolarni poremećaj, zbog čega živi sa roditeljima koji joj mnogo pomažu. Kao tinejdžerka, ona je imala probleme sa ishranom, a bila je sklona i samopovređivanju.

Foto Profimedia

Rafael Nadal uprkos milionima koje zarađuje i dalje živi u porodičnoj kući u Španiji sa svojim roditeljima.

Foto AP

Tejlor Laurent i poput svoje koleginice iz filma "Sumrak" i dalje živi u porodičnoj kući u Los Anđelesu. On je takođe priznao da učestvuje u obavljanju kućnih dužnosti, a zadužen je za iznošenje smeća iz kuće.

Foto Printskrin/Jutjub