Foto: Damir Dervišagić

Ekipa Kurira sačekala popularnog glumca

NIKO SLETEO U BEOGRAD: Stiven Sigal stigao sa ženom, taštom i 20 kofera!

Zvezda akcionih filmova boraviće u Beogradu do srede sa suprugom, njenom majkom i sinom na poziv Karića, a po njegov prtljag došao je kombi

Stars
> 00:00h

Akciona zvezda Stiven Sigal doputovao je sinoć oko 19 sati u Beograd, ali ne da juri teroriste u nekom novom filmu, već kao gost porodice Karić.

Prijatelji... Jugoslav i Simon Karić dočekali Sigala

Glumac je stigao u pratnji supruge Eli, sina, tašte i asistenta, a na VIP terminalu aerodroma „Nikola Tesla“ dočekali su ga Simon, Danica i Jugoslav Karić. Desetak minuta pre njegovog izlaska iz zgrade stigao je kombi kako bi prevezao do hotela dvadesetak Sigalovih kofera. Majstor borilačkih veština i muzičar boraviće u našoj prestonici do srede. Imaće brojne aktivnosti, a biće gost u šouu Ivana Ivanovića. - Stiven je veliki prijatelj sa Simonom de Karićem, upoznali su se u Americi. Dolazio je i ranije u Beograd, a zbog priznanja koje će mu biti uručeno za humanitarni rad došao je u Beograd sa ženom i sinom. Odmah po dolasku ekipa se uputila u jedan restoran na Senjaku da bi uživali u srpskim specijalitetima - kaže izvor blizak porodici Karić.

Preteško... Kombijem morale da se prevezu stvari

Sigal se već dokazao kao prijatelj našeg naroda jer je na društvenim mrežama podržao Srbiju i pomogao da se prikupi novac za ugrožene posle poplava 2014.

Prati zeta... Sigalova tašta

(LJ. R.)