Foto: Profimedia

Vodite računa

ŽENE, PAZITE ŠTA PRIČATE: Ovo nikako ne treba da kažete vašem muškarcu

Skinuti se pred drugom osobom čin je najveće intimnosti i sasvim je normalno da se pojavi osećaj neprijatnosti. Ako je osoba pred kojom ste gole ona prava, ona će učiniti sve da taj osećaj nestane.

Žena
> 10:30h

Žena se nikada ne bi smela izvinjavati zbog svog izgleda pa tako ni zbog "nedostataka" na telu. Ovih 6 rečenica ni jedna žena ne bi trbala da kaže kada je gola, jer dobar seks je seks pun samopouzdanja.

"Nemoj me gledati" - Umesto toga razmišljajte na sledeći način: "Gledaj me. Celu mene. Ovo telo pruža ti puno intimnosti, strasti i zabave. Ništa nije više seksi u ovom trenutku od mog golog tela. Uzmi ga celog."

"Mrzim svoje..." - Sami odlučujemo o tome šta nam je ili nije seksi, ne odlučuju o tome časopisi ili modna industrija. Ako verujemo da smo seksi, takvi ćemo i biti. Naša tela savršena su svaki dan, a pogotovo u trenutku intimnosti. I budimo realni – samopreziranje samo "ubija" uživanje.

"Sviđa li ti se moja" - Ovo nije vreme za traženje potvrde o tome je li neki dio vašeg tela lep. Tako ćete samo stvoriti utisak nesigurne osobe, a partner će to shvatiti. Osećati se neugodno kada ste goli je normalno, ali što se više držite tog osećaja to će vam biti teže da ga se rešite i da zavolite kožu u kojoj jeste.

Foto Profimedia
"Ugasi svetlo" - Jedna je stvar ako želite smanjiti svijetla kako biste dodatno začinili seks i stvorili uzavreliju atmosferu, ali ako se želite sakriti u mraku, to je druga stvar. Ako vas neko osuđuje na svetlu, ne zaslužuje vas imati u mraku.

"Oprosti zbog mog tela" - Uživanje i uzbuđenje izostatće ako ćete se partneru izvinjavati zbog svojih "nesavršenosti". Partner bi trebao posebno voleti deo vašeg tela zbog kojeg se osećate nesigurno kako bi vam pokazao da ste predivni i seksi baš takvi kakvi jeste.

"Ne želiš to da vidiš" - Uskraćujete li partneru određene delove svog tela, uskraćujete i sebi i njemu bolji seksualni doživljaj.