Foto: Marina Lopičić

Prsata starleta se skidala u beogradskom kafiću

BEZ BLAMA: Mimi Oro plaća račun u naturi!

Milica Živanović je posle šopinga ostala bez dinara u novčaniku, pa je konobaru pokazala bujno poprsje da bi joj oprostio dug

Stars
> 00:50h

Kad nema novac, Mimi Oro plaća račune u naturi. Starleta je otišla u kafić bez dinara u novčaniku, pa je konobaru pokazala gole grudi da bi joj oprostio dug.

Milica Mimi Živanović nema problem sa skidanjem, čak ni na javnom mestu. Starletu je paparaco Kurira uslikao u jednom prestoničkom kafiću, kad je posle plivanja došla da popije kafu. Pre toga je svratila i do obližnjeg butika po nove krpice, a sudeći po brojnim kesama koje je imala pored sebe, Mimi se pošteno istrošila. Sve to ne bi bilo nimalo čudno jer je poznato koliko starleta voli šoping, ali je problem nastao kad je konobar doneo Milici račun, a ona nije imala novca da plati.

S obzirom na to da je u kafiću bila sama, bez prijatelja koji bi joj pomogli u nevolji i platili dug, Živanovićeva se dosetila kako da izmiri račun. Oro je skinula tesnu majicu i konobaru pokazala bujno poprsje, a on nije ostao imun, pa joj je oprostio dug. Mimi je isprva imala problem s otkopčavanjem gornjeg dela kupaćeg kostima, pa je zamolila osoblje kafića da joj pomogne da ga se reši. Konobar nije gubio vreme, te je odmah priskočio u pomoć starleti, koja je naočigled svih u kafiću izvela pravi striptiz.

Starleta je nakon majice skinula i šorc i na radost prisutnih muškaraca pokazala roze tange. Kad je završila svoju seksi tačku, Mimi je napustila kafić, zadovoljna što je uz malo truda popila piće na račun kuće.