Foto: Instagram

Euforija je počela da vlada

(FOTO) PRAZNICI NAM STIŽU: Pogledajte kako su poznate ličnosti ukrasile svoje domove

Praznična euforija je počela da vlada, a zahvatila je i srpsku estradu. Poznate dame su polako počele da ukrašavaju svoje domove, a dekoracije su podelile sa brojnim pratiocima na Instagramu.

Stars
> 00:00h

Nova godina i Božić su dani u godini kada naši domovi dobijaju poseban izgled i toplinu, baš kao na ovim slikama. Pored jelke, praznične dekoracije podrazumevaju sveće, lampice, maskote deda Mraza , Sneška Belića i ostalih novogodišnjih simbola.

Sestre Bekvalac su među prvima okitile svoje domove. Nataša se potrduila i svoju dekoraciju objavila na Instagramu, uz komentar da je njen dom pun ljubavi.

Za razliku od nje, Kristina je želela da bude originalna pa je tako lutku ukrasila lampionima.

Svetlana Ceca Ražnatović se odlučila za belu jelku koju je ukrasila crvenim kuglama koje simbolizuju radost.

Pevačica Anabela Atijas je sa svojim ćerkama i suprugom uživala u kićenju čime se takođe pohvalila na društvenim mrežama. Njena najmlađa ćerka Blankica je porasla pa je rako i ona ove godine imala priliku da stavlja ukrase na jelku.

Katarina Ostojić Kaja je istakla da ju je ove godine mrzelo da kiti jelku, ali budući da voli prazničnu atmosferu koju ona stvara, rešila je da isprati tradiciju i ukrasi svoj dom.