Foto: Shutterstock

Iza zatvorenih vrata

RADNIK POZNATOG SVINGER KLUBA OTKRIO: Evo šta se dešava na nastranim žurkama

Na glamuroznim lokacija poput penthaus apartmana, skupocenih jahti i hotela sa pet zvezdica, tajna zajednica seksualnih avanturista se sastaje i uživa svingerskim seksualnim akcijama menjanja ili deljenja partnera.

Ludi svet
> 13:18h

Domaćin klub "Hermione" iz Londona u kome se događaju perverzije, ugoste oko 20 parova i 10 žena koje su bez partnera. Oni se tu okupljaju kako bi istraživali svoju seksualnost i doživeli najluđe fantazije. Jedan od zaposlenih u svinger klubu otkrio je šta se dešava iza zatvorenih vrata seks žurki.

"Možete očekivati da viditi čistu eleganciju, seksi ljude, šampanjac, prijatne domaćine i 'graonice koje se otvaraju nakon svečanog prijema. Na prijem pozivamo govornike na različite teme poput tantričkog seksa, sado mazo seksa, seks terapeute i nastavnike. U 22:30 časova počinje akcija kada dame se skidaju u donji veš, a muškarci majice. Mi nudimo sigurno i obezbeđeno okruženje za ljude da istraže najdublje granice svoje seksualnosti i razbiju cigle koje im je društvo stavilo na leđa", rekao je radnik poznatog kluba. On dodaje da je svaki njihov član zaštićen jer o njima brine obezbeđenje.

Foto Twitter

"Na ulazu je obezbeđenje, koje "na žalost gostiju ne učestvuje u zabavi", i njima članovi ovog kluba moraju da predaju kamere i mobilne telefone kako bi se održala potpuna diskretnost. Kondomi su postavljeni u svakoj "igraonici" kako bi podstakli muškarce da ih nose, ali za razliku od drugih londonskih seks žurki, klub "Hermione" nije striktno deo fetiš ili BDSM (vezivanje u seksu) scene.

Gosti mogu da se zabavljaju na koji god način žele. Naša klijentela je od prelepih mladih profesionalaca, pa do starijih parova i samaca, koje ne mora da zanima fetiš, nego žele da eksperimentišu sa drugim ljudima ili jednostavno "začine" svoj seksualni život", objasnio čovek koji je imao priliku da radi sa svingerima.

Foto Twitter

Ukoliko neko ima želju da istraži nove aspekte seksa na jednom od hedonističkih događaja ovog kluba, mora da prođete rigorozne procese. Ciljna grupa za članove su im "visoko privlačni, uspešni parovi i same devojke", koji imaju između 18 i 45 godina. Obavezno je slanje slike lica i tela u boji kao i objašnjenje zbog čega želite da se učlanite u klub.

Nakon toga sledi ocenjivanje od strane odbora, koji odlučuje da li kandidati prolaze ili ne. Ukoliko pošaljete sliku koja je laskavija od onoga šta možete da ispunite u realnom životu, definitivno vas neće primiti.

"Naši događaji su u istoj meri društvena platforma koliko i seks žurka. Mnogi talentovani istomišljenici i uspešni pojedinci se ovde povezuju i razmenjuju informacije", rekao je zaposleni u svinger klubu koji naglašava da u tom poduhvatu ne može da učestvuje bilo ko.

(Daily star)