Foto: Profimedia

Blud i nemoral

(FOTO) ČARLI ŠIN JE ZA NJIH BEBA: Orgije holivudskih zvezda koje će vas šokirati

Bludan život Čarlija Šina ostavio je trag u njegovom životu. Glumac je dug niz godina konzumirao alkohol, drogu, koristio usluge prostitutki i porno glumica. Ukoliko ste mislili da nema gorih od Čarlija, grdnoste se prevarili. Holivud je pun zvezda koje "uživaju" u bludu i nemoralu.

Pop kultura
> 19:00h

Leonardo Di Kaprio je poznat po svom zavidnom društvenom životu koji se, više-manje, sastoji od žurki na kojima se zabavljao s dosta manekenki. Leo je 2012. godine na svojoj zabavi na jahti u Sidneyju pozvao i Džona Hila (31), s kojim je glumio u hitu "Vuk s Voll Strita". Glumac jepre toga putem inetrenta raskinuo vezu sa manekenkom Erin Hitherton. U jednom trenutku, manekenke su počele skidati majice ispred Hila, dok je Leo situaciju posmatrao sa strane, pušeći cigaru. Na jednoj žurci je Leu prišla bivša devojka Areta Vilson, polila ga pićem i razbijenom bocom ga posekla po licu. Glumac je završio s 14 šavova, a devojka u zatvoru na dve godine.

Foto Profimedia

Pre Leonarda, holivudski zavodnik broj jedan bio je definitivno Džek Nikolson. O njegovim akcijama pisani su se memoari, a njegovu holivudsku vilu u sedamdesetima zvali su "divljom kućom u Holivudu". Kada je već postao jedan od najtraženijih glumaca, kupio je vilu pored svog idola Marlona Branda.

"Tamo su bile žurke koje su trajale po nekoliko dana. Uvek je bilo puno droge. Imao je drogu za prizemlje i za gornji sprat. Gore je bila droga za njega i lepe žene, a dole je bila droga malo lošijeg kvalitete za ostale goste" napisao je Mark Eliot u memoarima "Nikolson". Glumac je odlazio i na trodnevne orgije kod prijatelja Herija Dina Stentona, no kada bi se pripremao za film, zaključao bi se u sobu i čitao scenario.

Foto AP

Elton Džon je u sedamdesetima takođe bio prava životinja kada su u pitanju žurke. Osim što je priređivao velike, ekstravagantne zabave za svoje prijatelje, nije se ograničavao niti kada su mu gosti bili članovi porodice. Jednom je navodno nadrogiran skočio u bazen i viknuo "umreću!". Elton je jednom pričao da je znao danima ludovati i s Fredijem Merkurijem, s kojim bi bio, kako kaže, nadrogiran i do 11 ujutro.

Foto AP

Ozija Osborna nisu nikada zanimale "obične" zabave, pa je oduvek tražio način da nekako sve "začini". Na jednom od njegovih divljih žurki za vreme turneje u 1984. godine, on i Niki Six ostali su bez kokaina. Ljuti Ozi ugledao je kolonu mrava i ušmrkao je.

Foto AP

Tokom "ludih sedamdesetih", Dejvid Bouvi bio je poznat kao jedan od domaćina najluđih zabava, čak toliko da je, navodno, u svojem londonskom stanu imao "jamu" široku četiri metra koja je bila namijenjena za orgije. Orgije u "jami" posećivao je i Mik Džeger, kao i Suzan Sarandon. Stolovi u dnevnom boravku bili bi uvek puni kokaina, a Dejvidovi brojni gosti po stanu bi šetali goli.

Foto Beta

Tara Rid nije morala nikada reći da voli da posućeje žurke, sve što je potrebno je ukucati njeno ime u internet pretraživač i videti je u stanjima intoksikacije na kojima bi mogao da joj pozavidi i Čarli Šin. Ridova je znala često u svom domu organizovati zabave, a tokom jedne od njih toliko se napila da je pala i ostala bez jednog zuba. Ona nije želela da propusti zabavu, pa je tako našla lepak, zalepila zub i nastavila plesati.

Foto Profimedia

Bil Muri obožava upadati na žurke u području u kojem snima film. Postoji i cela internetska stranica posvećena njegovim upadima. Bill voli upasti među ljude, pozdraviti ih, popiti s njima piće, a zatim samo reći: "Niko ti neće verovati da se ovo dogodilo", i otići.

Foto Vikipedija