Foto: Damir Dervišagić

Sevale gaćice na grandovom veselju

PTIČICA: Rada i Romana pokazale cicamacu

Obe pevačice su došle u haljinicama koje su im jedva pokrile struk, zbog čega su ih kolege ogovarale

Stars
> 00:00h

Rada Manojlović i Romana Panić obeležile su snimanje drugog dela novogodišnjeg Grandovog veselja za televiziju Prva. Obe su došle u haljinicama koje su im jedva prekrile struk, pa su im gaćice sevale na sve strane, zbog čega su ih koleginice sve vreme ogovarale!

Banjalučanka Romana se u pauzi snimanja protezala u bekstejdžu i skakutala bosa, ne obraćajući pažnju na bliceve foto-aparata, pa je tako malo-malo pokazivala međunožje! Pomislili smo da će se naljutiti što smo je uslikali u nezgodnoj pozi, ali ona nam se samo nasmešila i poslala poljupce.

Za razliku od nje, Rada je sve vreme bila obazriva, ali uzalud. Kao papagaj je ponavljala pitanje: „Da li mi se vide gaćice na slikama?“, vukla je haljinicu i rukom prekrivala međunožje. Ali to joj nije pomoglo, haljina je bilo toliko kratka da je i Rada pred kraj snimanja novogodišnje emisije pokazala gaćice. Inače, dok je bila u vezi s Momirom Gajićem, Manojlovićeva je izbegavala medije, a sada rado priča o privatnom životu. Kolege su glasno komentarisale da joj je tadašnji dečko branio da govori o njihovom odnosu.

Bežale TANJA I NEDA GLUMILE NEDODIRLJIVE ZVEZDE Tanja Savić i Neda Ukraden su se trudile da izbegnu novinare na snimanju novogodišnjeg Grandovog veselja. Tanja je odmah na ulazu rekla predstavnicima sedme sile da neće da daje izjave, pogotovo ne za štampani medij. Savićeva se, posle dužeg ubeđivanja foto-reportera, jedva oraspoložila da skine bundu i slika se u haljini. Neda je bila odlučnija u nameri da umakne fotografima. Ona čak nije htela da ulazi u bekstejdž, gde su bile njene kolege, već je sve vreme bila sama na sceni i čekala da počne snimanje.

Bolestan DŽEJA OBLIO HLADAN ZNOJ Džej Ramadanovski je još jednom pokazao da je profesionalac - na snimanje je došao bolestan, s visokom temperaturom i ozbiljnom upalom pluća, jer nije želeo da odbije poziv direktora Saše Popovića. Pevača je oblivao hladan znoj, pa se na sceni sve vreme brisao maramicom.

Vasićev tast TOPALKO ZEZAO ZETA Milan Topalović Topalko nerado govori o ćerki Heleni i njenom dečku, pevaču Slobi Vasiću. Međutim, to ne znači da ima nešto protiv ćerkinog izbora. Naprotiv, pevač je na snimanju novogodišnje emisije pokazao da je u odličnim odnosima s budućim zetom, pa se sve vreme šalio s njim.