Foto: Saša Pavlić

FSS presudio u korist igrača

PRETILI MU PIŠTOLJEM: Novi Pazar plaća Udovičiću i za strah!

Udovičić je napadnut u svlačionici stadiona Novog Pazara nakon što je na meču protiv Rada promašio jedanaesterac, posle čega je on odlučio da napusti Pazarce

Fudbal
> 00:00h

Fudbalski klub Novi Pazar proglašen je krivim zbog napada pištoljem nepoznate osobe na fudbalera ovog kluba Žarka Udovičića, a superligaš je dužan da mu isplati i novac za pretrpljeni strah - oko 9.300 evra. Podsećanja radi, Udovičić je napadnut u svlačionici stadiona Novog Pazara nakon što je na meču protiv Rada promašio jedanaesterac, posle čega je on odlučio da napusti Pazarce, a oni mu potom nisu uplaćivali novac koji mu pripada po slovu ugovora.

- Novi Pazar je proglašen krivim i dužan je da isplati pomenuti novac Žarku Udovičiću. Klub nije zaštitio svog fudbalera, na šta je bio obavezan, a nakon toga mu nije isplaćivao novac po slovu ugovora. Sada je dužan da mu uplati kompletan iznos, ali i određenu sumu za pretrpljeni strah. Odluka je pravosnažna i Novi Pazar na nju nema pravo žalbe - kaže predsednik Arbitražnog suda FSS Slobodan Pajović. (K. R.)