AFERA KOLINDA 2: Tresla se gora, rodio se Vučićević

VUČIĆEVIĆU SRAMOTO: Tekst Insajdera iz 2007. godine Informer prikazao kao svoju mega ekskluzivu!

Vest koju je Insajder objavio daleke 2007. godine, Dragan J. Vučićević plasirao kao svoju "svetsku ekskluzivu". Tviteraši se celo veče sprdali, a Vučićević se pravio da ništa nije video

Politika
> 00:00h

BEOGRAD - Još Srbija nije zaboravila aferu "Kolinda", a najveći lažov domaće medijske scene Dragan J. Vučićević, plaćenik tajkuna i političara, plasirao je novu laž, predstavljajući je kao svoju "svetsku ekskluzivu"?! Bilo bi smešno da nije tragično, jer je istoga dana otkrivena masna prevara, odnosno plagijat Vučićevića. Podsetimo, on se i dalje predstavlja kao novinar, iako mu se cela Srbija smeje, posle stotinu tekstova u kojim je dokazano da je reč o plaćeniku tajkuna i političara i lažnom patrioti! Tekst Informera, u kome je naveo da Miroslav Mišković (tajkun koji je godinama plaćao Vučićevića) kontroliše Srbiju i nudi svoje usluge kako bi promenio srpsku političku scenu, gotovo od reči do reči objavio je "Insajder" Brankice Stanković još 2007. godine! Podsetimo, Vučićević i Informer navode da je reč o "svetskoj ekskluzivi" i priči koja će "zatresti Srbiju"...

O ovoj prevari, odnosno sramoti, večeras je na Tviteru pisao novinar Jugoslav Ćosić!

- Pošto nije uspeo da otme ime INSAJDER, Vučićević je "otkrio" dokument koji je INSAJDER objavio još u novembru 2007. - naveo je Jugoslav Ćosić, što je izazvalo opštu sprdnju na Tviteru. Mnogi su komentarisali, ali ne i Vučićević, koji se nije oglašavao, praveći se da ne vidi ove statuse.

Ovim povodom oglasila se i autorka emisije Brankica Stanković. - Tako je Miškovic 2007. godine povukao reklame sa B92, a list Press baš u to vreme kada je urednik bio DJV objavljuje laži o nama. Slučajnost - napisala je Brankica Stanković. Vučićević je u to vreme bio urednik lista Press, koji je držao Miroslav Mišković.

Gazda Mišković

Podsetimo, 2007. godine, B92 je u celosti objavio sporni dokument Ambasade SAD, koji je Libelarno-demokratska partija predala tužilaštvu kao jedan od dokaza u tužbi protiv prvog čoveka Delta holdinga Miroslava Miškovića. Postojanje ovakvog dokumenta je demantovala Ambasada SAD.

I lažov Vučićević

Ovo je tekst Insajdera iz 2007. godine