Foto: Facebook

Krenuli na put bez povratka

(FOTO) ZA NJIMA PLAČE REGION: Ovo je mladost koju je progutala hladna Neretva!

MOSTAR - Za Tenu, Domagoja, Antoniu i Vjekoslava, četvoro studenata Mostarskog univerziteta iz Slavonije, put kući na božićne praznike pretvorio se u put bez povratka, piše Večernji list BiH.

Bosna i Hercegovina
> 02:56h

"Škoda octavia", vinkovačkih tablica, sletela je u Neretvu, a u njemu se nalazilo petero mostarskih studenata, Domagoj Roso (25), Tena Vračević (25), Antonija Šarić (22), Vjekoslav Božanović (24) i Stjepan Bošković (21).

Zajedno u smrt... Antonija Šarić i Vjekoslav Božanović (Foto printscreeen avaz.ba)

Antonia i Vjekoslav u vezi su od 2010. , ovo dvoje mladih Vinkovčana su iz susednih sela, Antonija iz Momleta, a Vjekoslav iz Donjeg Novog Sela, zajedno su letovali, proslavljali nove godine, studirali daleko od doma, u drugoj državi i na kraju zajedno otišli u neki drugi, bolji svet.

Domagoj, Đakovčanin, sudeći po profilu na FB, zavoleo je grad na Neretvi i Stari most na kom se nedavno fotografirao s majkom. tada je na svom fejsbuk profilu napisao "Majka je besmrtna ljubav, ona kojoj donosiš svoje nevolje i kojoj je uvek stalo. Majke su sve to i još mnogo toga", napisao je Domagoj uz fotografiju s majkom.

Ono što je sve ostavilo u šoku je fotografija koju je veče pre tragedije postavio jedan od njegovih prijatelja, a na kojoj je i Domagoj i komentar uz fotografiju "..nikad zbogom, samo doviđenja.. ".

Jedini preživeli, Stjepan Bošković (21), još ne veruje da je ostao bez prijatelja, kaše da je tek u mostarskoj bolnici dok je iščekivao da se na vratima pojave njegovi drugari saznao da je on jedini preživeo udes.

Domagoj je sa Stjepanom nedavno posetio i Trogir i fotografirali se uz more i čamce. Uživali su u studentskim danima.

Đakovčanka Tena jedva je čekala da krene na put uz porodicu provede božićne praznike. Iako je uživala u Hercegovini, rado se vraćala svojoj Slavoniji.

Dan prije pogibije Tena je na Facebooku napisala da je srećna jer putuje za Đakovo. Put koji se na kraju pokazao kao put bez povratka.

(Avaz.ba)