Foto: Fonet

Apel Grobarima

BIZARNO: Nestale unikatne majice Mege, Partizan moli navijače da ih vrate

Košarkaški klub Partizan apelovao je na navijače da vrate devet unikatnih majica KK Mega Leksa koje su nestale po završetku utakmice ove dve ekipe u subotu uveče.

Košarka
> 20:10h

Iz Partizana su zamolili poštene nalazače da ih donesu u prostorije klube, kako bi Mega mogla da ih pripremi za naredni meč ABA lige.

"Neposredno po završetku meča KK Partizan NIS - KK Mega Leks, u trenucima dok su se dve ekipe i članovi stručnih štabova sportski pozdravljali, došlo je do nestanka devet unikatnih nadmajica sa klupe KK Mega Leks.

U pitanju su posebno kreirani delovi opreme čije duplikate usled kratkog roka, naši sportski rivali nisu u prilici da pripreme na vreme za naredno kolo ABA j.t.d. lige.

KK Partizan NIS veruje da je nestanak opreme samo nepromišljen potez ili čak detinjarija i apeluje na poštene nalazače da unikatnu opremu naših rivala vrate tokom sutrašnjeg dana u prostorije kluba na stadionu u Humskoj", stoji u saopštenju crno-belih.

Mega Leks je u utakmici 15. kola posle velikog preokreta i minusa od 18 poena, savladao Partizan u Pioniru rezultatom 85:78.