Foto: PR

REVOLUCIONARNI ONLINE POSAO: Zaradite 50 din. mesečno po follower-u na društvenim mrežama

Potencijal za zaradu je zaista neograničen, a sve zavisi od toga koliko ste vešti da privučete pratioce

Zabava
> 20:44h

Bićete plaćeni za prosto objavljivanje Vaših slika, a pratioci Vam donose novac. Registrujte se OVDE. Bukvalno svi koji se prijave mogu da zarađuju, i to odmah, čim postuju nekoliko slika, npr. fitnes instruktori mogu da objavljuju video (ili slike) sa planom vežbi, nutricionisti da naplaćuju savete o zdravoj ishrani, a lepe devojke i mladići mogu da zarađuju prosto flertujući sa pratiocima koji plaćaju da bi se dopisivali. ezyShot je globalna društvena mreža koja omogućuje korisnicima da zarađuju od svojih pratilaca, pogledajte video ispod:

Da bi vaš profil bio vidljiv potencijalnim pratiocima, potrebno je da u naznačena polja upload-ujete sve tri slike, i da u dnu bude uključeno
"Broadcast on". Napomena: Polje "Enter who referred you (Username)" nije neophodno da se popunjava Uputstvo za korišćenje 1. Minimalna cena koju neko mora da plati da bi vas pratio je 10 ezyCoins mesečno, Vi se registrujete besplatno 2. Mreža je globalna i u praksi najveći broj uplata dolazi iz inostranstva pa preporučujemo da informacije o sebi upišete na engleskom jeziku 3. 10 ezyCoins = $1 4. Dodatno možete naplaćivati i poruke, vi samostalno određujete cenu poruke koju vam neko šalje, a što se više dopisujete više i zarađujete 5. Ukoliko ste i Vi možda zainteresovani da pratite druge korisnike, možete ih pretraživati klikom na "explore" (ikonica u obliku kompasa), ali pre toga biste trebali da uplatite 10 ezyCoins. 6. Klikom na "Prospects" u glavnom meniju, možete pretraživati registrovane korisnike ezyShot-a i pozivati ih da Vas prate Na kraju, možete pozvati potencijalne korisnike koji mogu biti zainteresovani za vas ili za ono što radite, da se registruju na ezyShot i tu prate Vaše objave. Ukoliko Vam ovaj način dodatnog prihoda nije interesantan, možda može biti interesantan ljudima iz Vašeg okruženja koji su aktivni na Facebook-u i drugim društvenim mrežama, pa im možete proslediti ovaj tekst, svakako će im koristiti. Umesto da besciljno troše vreme ovde mogu da zarade za postove i slike koje objavljuju, a istovremeno da uče i da se profesionalno razvijaju u onlajn biznisu. Registrujete se OVDE.