Foto: Ilyke.com

Žene, čitajte!

SAMO DA ZNATE, DOKAZ JE TU: Evo zašto su muškarci debeljuce najbolji ljubavnici!

Pre nego što počnete da radite na novogodišnjoj odluci da konačno smršate, možda biste trebali malo da sačekate.

Ludi svet
> 00:00h

Ispostavilo se da su debeljuškasti muškarci mnogo bolji ljubavnici od svoji mršavih "kolega". Barem je to ono što su ove dve odvojene studije pokazale - a sada se otkriva i zašto!

Anketa Darel Frimen, želeo je da sazna šta je to što žene vole u spavaćoj sobi, pa je ispitao 2.544 brizanske žene koje su iskusile dosta muškaraca. Rezultati su bili iznenađujući.

Muškarci sa viškom kilograma Žene su upitane o fizionomiji muškarca po principu koji je najbolji u krevetu. "Muškarci sa viškom kilograma" bio je najčešći odgovor sa od oko 38%. Atletski građeni muškarci nalaze se na drugom mestu sa 21%.

"Željni da zadovolje" Onda, žene koje su odgovorile "debeljuce" upitane su i zašto, a bilo je dve vrste odgovora. I odgovor "izgledali su željniji da mene zadovolje, a ne sebe" i "bili su nežniji i pažljiviji" dobili su 42% glasanja, svaki.

Unutrašnjost Frimen je rekao da je otkrio i sledeće, "činjenica da žene više vole seks sa debeljuškastim muškarcima samo ide na ruku tome da napumpani mišići nisu sve i da je mnogo bitnije ono što je unutar čoveka."

I još nešto... Do sada, verovatno razmišljate, "super!To je dovoljan razlog da ostanem ovakav." Ali ima još nešto. Druha studija koja je urađena u Turskoj pronašla je još nešto interesantno.

Seksualne performanse i indeks težine Istražitelji su želeli da saznaju koja je korelacija između indeksa telesne težine (BMI) i seksualne performanse. Ispitali su 100 muškaraca sa seksualnom disfunkcijom i 100 muškaraca sa zdravim seksualnim životom.

Izdržljivost Šta je istraživanje otkrilo? Debeljuce su izdržljivije u krevetu. Njihovo prosečno vreme seksa je između 7.3 minuta u poređenju sa 2 minuta kod mršavih momaka.

Prerana ejakulacija I ne samo to, anketa je otkrila da mršavi momci češće imaju preranu ejakulaciju nego debeljuce. Izgleda da su žene u prvoj anketi znale o čemu pričaju.

Slavite svoju veličinu Šta ovo znači za vas? Ako imate višak kilograma, ne budite strogi prema sebi. Bar ste bolji u seksu od vaših mršavih prijatelja. A ako ste žena, počnite da tražite vašeg debeljucu sa kim ćete biti.

(Ilyke)