Foto: Vikipedija/Clownfish011

Mato, izdrži

ŽIVOTNA DRAMA SRPSKOG GLUMCA: Dejan Matić imao moždani udar!

Dejan Matić, prvak Beogradskog dramskog pozorišta, član popularnih "Kuguarsa", oporavlja se na Klinici u Sokobanjskoj ulici nakon moždanog udarai njegovo stanje je stabilno.

Pop kultura
> 11:40h

Vest da je kralj malih uloga Dejan Matić, najširoj publici poznat upravo po čuvenoj trupi "Kuguars", pre nešto više od meseca dana doživeo težak moždani udar šokirala je i uznemirila njegove prijatelje i kolege. "Stanje je bilo kritično, oduzeta mu je bila cela leva strana. Ali sada je bolje i verujemo da će se naš Mata oporaviti", kratko su nam potvrdili Matićevi prijatelji.

okom protekle sezone popularni Mata na matičnoj sceni imao je sedam predstava na repertoaru - “Falsifikator“, “Život je pred tobom”, “Anđeli čuvari”, “Moj sin samo malo sporije hoda”, “Kad su cvetale tikve”, “Palilulski roman” i “Poziv na pogubljenje”.

"Ide nabolje. Biće sve u redu", optimista je Dragan - Gagi Jovanović, koji je sa Matom i Radetom Markovićem 1991. osnovao pozorišnu trupu “Kuguars”, a potom i istoimeni rok sastav, osvajajući godinama publiku u zemlji i inostranstvu (čuveni hit „Dejo, majstore“), prenosi Blic.

U bolnici u Sokobanjskoj su nam nezvanično potvrdili da je Matić bolje, da je tu dve nedelje i da će ostati na rehabilitaciji još neko vreme. "Svakodnevno ga obilazi supruga, a dolaze i kolege glumci", rekli su nam u bolnici.