Foto: Printskrin

Bruka španskog kluba

BOLESNO RIVALSTVO: Fudbalerima Barselone do 12 godina treneri zabranili slikanje s legendom Reala

Rivalstvo između Reala i Barselone često prevazilazi granice dobrog ukusa, što se još jednom potvrdilo u Majamiju tokom međunarodnog turnira za dečake do 12 godina.

Fudbal
> 11:32h

Dan uoči početka turnira "Najveće nade" koji se na Floridi održava od 27. do 29. decembra, učesnike je na zajedničkoj večeri posetila legenda španskog fudbala i Reala Raul Gonzales.

Raul je išao od stola do stola i srdačno pozdravljao sve igrače. Nakon što se slikao sa svim igračima iz svih ekipa legendarni fudbaler je krenuo prema izlazu iz dvorane, a upravo u tom trenutku ulazili su dečaci Barselone.

Mladi fudbaleri Barse stali su po strani, bez pozdrava sa Raulom, a kada je trebalo da usledi zajedničko fotografisanje treneri ekipe odlučno su rekli "Ne"!

"Raul je pozdravio svu decu u Majamiju, ali Barselona nije dozvolila deci da se slika s Raulom", obavestio je javnost organizator turnira Ramon de la Morena.

Ipak, dan kasnije pameti su se prizvali čelnici Barselone koji su trenerima u Majamiju poručili da promene stav.

"Barselona se ispravila. Deca su se slikala s Raulom. Srećan kraj za sve. Čestitamo", napisao je dan kasnije De la Morena.