Foto: Printscreen Instagra

Želja mu je da ukrasi ceo Beograd

(VIDEO) VUK JE UKRASIO SA 50.000 SIJALICA: O ovoj kući sa Voždovca priča ceo svet

BEOGRAD - Kuća Voždovčanina Vuka Tomića koja se nalazi u Gostivarskoj ulici broj 32 važi za jednu od najlepše ukrašenih u Beogradu tokom novogodišnjih praznika.

Beograd
> 00:00h

Za Vuka Nova godina na Voždovcu počinje onog trenutka kad Vuk Tomić prvi put uključi ove godine čak 50.000 sijalica kojima od devete godine ukrašava svoju kuću u Gostivarskoj ulici. U ovom prelepo ukrašavanju uživaju stari i mladi.

On već skoro 16 godina za praznike ukrašava kuću, ne broji kilovate potrošene struje, ni sate utrošene u pripreme.

Vuk priznaje da je na ideju došao dok gledao film „Sam u kući“, a u međuvremenu je novogodišnja dekoracija prestala da mu bude samo hobi, već je prerasla u ozbiljnu nameru da osmisli idejno rešenje za ukrašavanje celog Beograda.

Kako je to Vuk ukrasio svoju kuću u Gostivarskoj ulici prošle godine pogledajte ovde:

- Ništa nije bitno, samo da kuća bude ukrašena sa što više stila - kaže Tomić.

U kupovini dekoracije angažovana je cela porodica Tomić, tako da pored nabavke preko interneta, sijalice redovno stižu i od sestara koje žive u inostranstvu.

Foto: Printscree Instagram

On priznaje da kićenje ponekad ume da bude i naporno, kao recimo ove godine, kad mu je jaka košava otežavala posao, zbog čega je ostajao na krovu cele noći i odlazio na spavanje tek ujutru, kad bi završio sa onim što je namerio.

Vuk, po zanimanju pi-ar menadžer, 2005. je dobio i priznanje grada za najlepše okićenu kuću u gradu. Osim Voždovčana, ispred kuće zastaju Beograđani iz svih delova grada koji slikaju i dive se Vukovom požrtvovanju da njegova kuća bude najlepša za novogodišnje praznike.

(EPK)