Foto: Instagram/Printscreen

Uzele najbolje od društvenih mreža

(VIDEO, FOTO) SEKSI MILIONERKE 2015: One su bogatstvo zaradile na Instagramu!

Instagram je društvena mreža koja je postala izuzetno popularna vreoma, između ostalog, jer se uz pomoć nje može mnogo zaraditi.

Žena
> 00:00h

Postaljajući svoje provokativne fotografije ove fitnes modeli su zaradile pravo malo bogatstvo upravo zahvaljujući svojim pratiocima, koji su im osigurali brojne sponzorske ugovore.

Ana Čeri ima 4,6 miliona pratilaca, a trenutno je jedno od najvećih imena među fitnes modelima. Dosad je u svojoj karijeri zaradila preko 2,4 miliona funti.

Kajli Itsines na Instagramu prati 4,1 miliion ljudi. Zaradila oko 4,9 miliona funti.

Pejdž Hatavej je (26) iz Minesote na Instagramu prati preko 3,2 miliona ljudi. Oni su joj pomogli da zaradi 3,8 miliona funti. Organizuje fitnes kurseve, promovše prozvode koji su dodatak prehrani i izrađuje plan prehrane.

ŠantelZales dosad je zaradila 3,6 miliona funti. Pozirala je za časopise Maxim i FHM.

Zahvaljujući promociji donjeg veša, Klaudija Alend zaradila je 2,1 miliona funti. Na Instagramu je prati 2,8 miliona osoba. Klaudija je bila druga pratilja na izboru Miss Bum Bum, uglednog brazilskog takmičenja na kojem se bira najlepša guza godine.

Abigejl Retčford postala slavna zahvaljujući golišavim fotografijama. Pozirala za Plejboj i Sports Ilustrated i zaradila je 2,3 miliona funti. Trenutno ima 2,7 miliona sledbenika na Instagramu, ali i svoju liniju odeće i kalendara.

Laki Kej Somers dosad je zaradila dva miliona funti i ima 2,4 miliona pratilaca na Instagramu.

Brazilka Bela Falkoni je lajf kouč koja se, osim što je model, proslavila motivacijskim govorima. Uz pomoć 2,2 miliona pratilaca na Instagramu zaradila je 1,7 miliona funti.

Amanda Li iz Los Anđelesa objavljivanjem selfieja u donjem vešu zaradila je 1,9 miliona funti.

Aleks Džejn Braun karijeru je započela tako što je putem Instagrama delila svoje iskustvo gubiljenja kilograma koje je dobila tokom trudnoće. Zaradila je 1,5 miliona funti, a pokrenula je internet stranicu na kojoj deli fitnes i modne savete.