Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Zorana Jevtić

Glumica će kriminalaca posećivati u zatvoru

NE ODUSTAJE OD KRIMINALCA: Balerina se zbog Kikija seli u Beograd!

Jelena uveliko traži stan u glavnom gradu da bi bila bliže Goluboviću, kome planira da se nađe pri ruci kad ode na odsluženje kazne

Stars
> 18:34h

Jelena Milošević Balerina ne odustaje od Kristijana Golubovića! Iako se već 5. januara kriminalac vraća u Centralni zatvor, njegova ljubavnica iz rijalitija to ne vidi kao prepreku. Odlučila je da napusti rodni Novi Sad i da se preseli u Beograd da bi mu bila bliže. - Odluku da se preseli u Beograd donela je na Kristijanovo insistiranje, kada je on prvi put napustio „Farmu“. Ona planira da Golubovića posećuje u zatvoru, da mu nosi hranu i da mu se nađe pri ruci u svakom smislu. Jelena je već bila u agenciji za nekretnine, objasnila im je kakav stan traži i koliko novca može da izdvoji za kiriju. Mislim da je već pogledala neke ponude, ali još nije iznajmila gajbu - rekao je izvor Starsa.

Foto: Nebojša Mandić

Da bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo Jelenu. - Planiram da se preselim u Beograd i trenutno sam u fazi traženja stana. Uskoro me očekuju veliki poslovni angažmani i ne mogu više da putujem iz Novog Sada - rekla je Miloševićeva za Kurir Stars. Kako dalje saznajemo, pored stana, Balerina uveliko traži i posao. Naš izvor tvrdi da je Jelena u pregovorima u vezi sa jednim TV formatom i da ćemo je, ako se sve kockice slože, uskoro gledati kao voditeljku.