Foto: Dušan Petrović

Intervju, Edita Aradinović pevačica

MINISTARKA EDITA: Udovičiću, čekam te da zapevamo zajedno!

Naš favorit je Vanja, nekada vrhunski vaterpolista. Verujem da, pored ogromnog talenta za sport i diplomatiju, poseduje i talenat za muziku

Stars
> 00:00h

One su započele svoj mandat pre dve godine i postale najpopularnije ministarke u Srbiji. Atraktivne devojke Ana Mašulović, Milica Rančić i Ana Radosavljević, koje predvodi Edita Aradinović, nižu uspehe, a svoj san su ostvarile kad se nedavno u prodaji našao njihov prvi album „Kiseonik“. Njih četiri okupili su „aspirinci“ Miloš Roganović i Filip Miletić, a one su im zahvalile predanim radom i sjajnim rezultatima koje postižu. U intervjuu za Kurir pevačica benda Edita sumira godinu na izmaku i otkriva ciljeve koje je zajedno s koleginicama zacrtala.

Da li ste ostvarili sve što je zacrtalo vaše „ministarstvo“ u godini na izmaku? - S obzirom na to da je izašao naš album prvenac pod nazivom „Kiseonik“, može se reći da jesmo, ali svakim danom se postavljaju novi ciljevi. Uvek može više. U novoj pesmi „Boing 747“ tražite pilota aludirajući na dečka. Da li je to jedna od želja u Novoj godini, ili se pilot već pojavio? - Mislim da nama ženama i ne treba povod za takve želje! Ali biće uvrštena u jednu od želja.
Da li emocije doziraš na gram ili spadaš u ljubavne zveri? - Emocijama upravljam kako srce kaže. Ali nikada na gram. S kojim ministrom bi snimila duet? - Naš favorit je ministar sporta Vanja Udovičić, nekada vrhunski sportista. Verujem da, pored talenta za sport i diplomatiju, poseduje i talenat za muziku.
Da li smatraš da treba da se uvede ministarstvo za estradu u Vladu? - Eto ideje! Kad bolje razmislim, zašto da ne? Naravno, mi bismo doprinele da to ministarstvo ima zavidne rezultate. Naš mandat je počeo novim albumom „Kiseonik“ i nadam se da ćemo opravdati poverenje građana. I nećemo tu stati. Da li misliš da postojećim imenom benda devalviraš članove Vlade? - Naprotiv! Kvalitetnim pesmama mislim da doprinosimo imidžu tog naziva, a ime benda samo po sebi je originalno. Koje su vam ambicije u 2016 ? - S obzirom na uspeh u prethodne dve godine, pri čemu bih posebno izdvojila pesmu „Uno momento“ sa 65 miliona pregleda na Jutjubu, sumnjam da su Filip Miletić i Miloš Roganović, inače idejni tvorci i producenti benda Ministarke, ambicije za 2016. postavili niže od toga. Dok su oni t u, ja se ne sekiram za karijeru.