Foto: Nebojša Mandić

5 najvećih gafova u srpskom parlamentu

VIDEO RIJALITI SKUPŠTINA Zavijali, đuskali, obarali ruke... Ovako su blistali naši poslanici u 2015!

BEOGRAD - Godinu 2015. u srpskom parlamentu obeležili su gafovi i poslanički biseri ravni dostignućima naših najvećih rijaliti zvezda. Evo čemu ste se najviše smejali u protekloj godini...

Politika
> 02:33h

BLAM ZVANI MORTADELA

Potpredsednik Skupštine Igor Bečić uživo je u toku prenosa sednice parlamenta nazvao italijanskog predsednika Serđa Matarelu - Đorđo Mortadela! Naprednjak je visokog zvaničnika iz Italije bukvalno dvaput nazvao po čuvenom suhomesnatom proizvodu, inače ponosu Bolonje. Da bude još gore, Bečić mu je pogrešio i ime pa ga je nazvao Ðorđo iako mu je ime Serđo.

BABIĆIZMI: Ovako vazduplohov đuska u poslaničkoj klupi Šef naprednjaka u Skupštini Srbije, poznatiji kao nenadmašni kralj lapsusa, od kog smo saznali za vazduplohov, svemirske godine, termin javni nabavci, pokazao je šta još ume...
ZAVIJANJE U SKUPŠTINI: Auuuuu, auuuuuu Marko Atlagić i Vučeta Tošković, poslanici Srpske napredne stranke, glavne su narikače u Skupštini Srbije. Oni, naime, kad god njihov kolega Marijan Rističević, opet iz SNS, drži govor u Skupštini i krene s paljbom po demokratama ili Novoj stranci, doslovno arlauču „auuu“!
SUPERŠULE: Hajde da obaramo ruke! Poslanik DS Dragan Šutanovac dokazivao je potpredsedniku Skupštine Igoru Bečiću Mortadeli da uopšte nije umoran posle maratonske sednice tako što ga je pozvao da siđe dole među poslanike da obaraju ruke!
HIDŽAB MAJA Predsednica Narodne skupštine Maja Gojković boravila je jesenas u zvaničnoj poseti Iranu koja će ostati upamćena po hidžabu koji je tamo odenula.
Foto: Twitter printscreen