Može im se

LUDILO ZA DOČEK NOVE GODINE: Ronaldo kao kelner, Švajni bez naše Ane!

Slavni svetski sportisti pohvalili se na Tviteru fotografijama iz novogodišnje noći.

Ostali sportovi
> 00:00h
Vejn Runi

Gotovo da nema viđenijeg sportiste koji nije na neku od društvenih mreža izbacio barem jednu fotografiju s proslave Nove godine. Prenosimo vam kako su 2015. ispratile najveće svetske zvezde i šta su poželele u predstojećoj godini.

Anželik Kerber

Za početak - najbolji fudbaler sveta. U prvom planu je njegov stajling. Kristijano Ronaldo se obukao kao kelner iz otmenog svetskog restorana. Belo odelo i ljubičasta kravata. Ko li mu je stilista? - Jedini poklon u životu je ljubav. Uvek izaberite ljubav - napisao je fudbaler Reala uz fotku.

Bastijan Švajnštajger

Bastijan Švajnštajger postavio je fotografiju pre izlaska u provod. Verenik Ane Ivanović odlučio se za varijantu crni sako i crna majica. - Svima želim dobar početak nove godine - poručio je „crni“ Švajni, koji je Novu godinu dočekao bez Ane zbog profesionalnih obaveza koje imaju.

Rafael Nadal

Džerom Boateng ludo se provodio u Las Vegasu, Tomas Miler je poljubio suprugu u ponoć, Geret Bejl je u sličnom izdanju kao i Ronaldo izašao s lepšom polovinom, a po stajlingu se nije mnogo razlikovao ni Andres Inijesta, koji je 2016. dočekao kod kuće sa suprugom.

Rio Ferdinand

Andres Inijesta

Geret Bejl

Tomas Miler

Džerom Boateng

Kapica i maska PIKE NE ISPUŠTA ŠAKIRU Uz novogodišnju masku i kapicu u 2016. godinu ušao je i Ðerar Pike, fudbaler Barselone. Naravno, podrazumeva se da je uz njega bila i supruga Šakira, svetska muzička zvezda. Vejn Runi će narednih dana dobiti prinovu, ali to nije značilo da neće biti proslave Nove godine. U društvu supruge, napadač Mančestera izašao je u jedan od poznatih restorana u gradu. Uspešnu 2016. uz nazdravljanje svima su poželeli Dijego Forlan, Rio Ferdinand i mnogi drugi.