Foto: Zorana Jevtić

Pale prozivke

PAPARACO: Delija Lune pozvao Acu Grobara na proslavu titule

Luković upoznao Pejovića na novogodišnjem nastupu, a ovaj ga kao fan Partizana potkačio zbog Zvezde

Fudbal
> 00:00h

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Luković u novogodišnjoj noći provodio se za sve pare sa suprugom Slađanom na nastupu velikog „grobara“Ace Pejovića u restoranu jednog beogradskog tržnog centra.

Luković je nekoliko meseci unapred sa svojim kolegom Andrijom Kaluđerovićem rezervisao mesto da bi uživao na svirki svog omiljenog pevača, koga smatra „bogom“ u njegovoj branši. Lune je imao veliku želju da lično popriča s Pejovićem, a ekipa Kurira uslikala trenutak njihovog upoznavanja.

Džentlmenski... Pejović je Lukovićevu suprugu poljubio u ruku

Tokom folkerove pauze jedan od organizatora uveo je Lukovića i njegovu ženu u bekstejdž. Oni su jedno drugom pružili ruku i upoznali se, a potom se i fotografisali za uspomenu. Lune je Pejoviću udelio komplimente i naglasio da je super, dok je Aca, kao pravi džentlmen, Lukovićevu suprugu poljubio u ruku. - Morao sam da te upoznam. Odličan si, obožavamo te - rekao je fudbaler.

Poznato je da je Pejović veliki partizanovac, pa je iskoristio priliku da se malo pecne Zzvezdinog napadača. - Vidi se da si dobar dečko, al‘ ne sviđa mi se klub u kom igraš - dobacio je Aco kroz smeh, međutim, fudbaler nije dao na sebe. - Svako navija za klub koji voli, a ja volim svoj - rekao je Aleksandar, koji ga je pozvao na proslavu titule.

Sve sami zvezdaši LUMPOVALI I KASALICA I KALUĐEROVIĆ Nije Luković bio jedini zvezdaš koji je uživao uz pesmu Ace Pejovića. S njim u društvu bili su bivši fudbaleri crveno-belih Filip Kasalica i Andrija Kaluđerović. I oni su se uz Acine hitove veselili do ranih jutarnjih časova. Ovoga puta nije bilo važno ko za koga navija. Iako je pred nastup Pejović primio infuziju, dao je sve od sebe da razveseli nekoliko hiljada gostiju.