Promo

Dženifer Lorens ženski Korleone u novom filmu Džoj

Tim iz snova - Dženifer Lorens, Roberta De Nira i Bredlija Kupera ponovo je okupio reditelj Dejvid O. Rasel kako bi stvorio inspirativnu i toplu ljudsku priču - „Džoj”, koji nam u bioskope stiže od 7. januara.

Zabava
> 16:18h

Inspirisan istinitom pričom ovaj film govori o Džoj Mangano (Dženifer Lorens), osnivačici revolucionarnih krpa za brisanje poda „Miracle Mops“. Izdaja, prevara, gubitak nevinosti i ožiljci od ljubavi, podižu tenziju u izuzetno emotivnoj i ljudskoj komediji o upravljanju porodicom i poslom koji ne trpi greške. Vođena vlastitom genijalnošću i željom za ostvarenjem životnoga sna, Džoj uspeva u svojoj nameri da postane žena koja transformiše vlastiti život, ali i život svoje porodice.

Reditelj Dejvid O. Rasel nedavno je izjavio da je deo njegove inspiracije za film potekao od porodičnih aspekata filma kao što je „Kum”. Džoj nije bila samo žena koja je napravila nešto, ona je žena koja je postala Korleone sopstvene porodice. Ovo je već treća saradnja Rasela sa Lorens, za ulogu u filmu „U dobru i u zlu” (2011) Dženifer je osvojila Oskara za najbolju žensku ulogu, a saradnja se nastavila i u filmu „ Američka prevara” (2013), kada je nominovana za Oskara za najbolju sporednu žensku ulogu.

U ostvarenju „Džoj”, Dženifer je okružena sa nekoliko članova ekipe sa kojima Rasel rado sarađuje - Robertom De Nirom, Bredlijem Kuperom, Edgarom Ramirezom, Izabelom Roselini, Dijanom Led i Virdžinijom Medsen. „Džoj” je dobio dve nominacije za Zlatni Globus, uključujući nominacije za najbolji film i najbolju glavnu žensku ulogu. Kritičari ga opisuju kao priču o pravim ljudima sa kojima možete da se poistovetite i koju obavezno treba da pogledate u bioskopima od 7. januara. Za vreme praznika u bioskopima možete pogledati i filmove „Viktor Frankenštajn” - film o tvorcu najpoznatijeg čudovišta, sa Džejmsom Mekavojem i Danijelom Redklifom u glavnim ulogama ili četvrti nastavak filma o dogodovštinama popularnih veverica - Alvin i veverice: Velika avantura. Više o filmovima možete pronaći na sajtu www.mcf.rs