Foto: Fejsbuk

Nije izdržao

TUGA U ZEMUNU: Tragično preminuo mladi pripadnik Taurunum bojsa!

Mladi navijač Zemuna, Vladimir Vukmirović Vukma, preminuo je od posledica opekotina zadobijenih prilikom eksplozije plinske boce

Fudbal
> 13:30h

Popularni Vukma je u eksploziji plinske boce, koja se dogodila pre mesec dana, zadobio teške povrede. Izgubio je 50 odsto kože na celom telu.

Odmah nakon nesreće navijačka grupa Taurunum bojs, kojoj je pripadao Vukmirović, obavestila je javnost o ozbiljnosti povreda koje je zadobio njihov član i tom prilikom zamolila sve za pomoć. Odmah su se javili prvi donori kože, a navijačke grupe iz Srbije počele su da skupljaju i finansijsku pomoć za ultrasa Zemuna.

"Donatori kože će u bolnici ostati 10-15 dana, jer će i njih sutra podvrgnuti totalnoj anesteziji. Naredne nedelje će se znati oko daljeg presađivanja kože i obavestićemo sve zainteresovane kakva je situacija. Niko ne daje nikakve prognoze u ovom momentu. Nadamo se najboljem", napisano je na stranici ove navijačke grupe.

U poslednjih mesec dana mladom navijaču je nekoliko puta izvršeno presađivanje kože.

Nažalost, Vukmirović nije izdržao. U noći između ponedeljka i utorka mu se naglo pogoršalo stanje i u jutarnjim časovima je podlegao povredama.