Foto: OK Vizura

Revolucija u ženskoj odbojci

(VIDEO, FOTO) BOMBE IZ VIZURE: Kalendar s igračicama od kojih zastaje dah!

Srpski klub, po ugledu na poznate svetske ekipe, izbacio kalendar s fotografijama igračica od kojih zastaje dah

Ostali sportovi
> 01:22h

Prvi put u srpskom sportu jedan ženski klub izbacio je kalendar s atraktivnim fotografijama igračica. Reč je o najboljem odbojkaškom klubu - Vizuri.

foto OK Vizura

Po ugledu na poznate svetske timove, „ajkulice“ su se odlučile za potez koji zavređuje pažnju. Četrnaest odbojkašica stalo je pred objektiv foto-aparata, obukle su seksi haljine i izbacile kalendar koji je odmah dospeo u žižu javnosti.

foto OK Vizura

Pratimo trendove

- Pratimo trendove iz Evrope, ovako nešto kod njih nije ništa novo, ali za nas jeste. Imamo veoma lepe devojke u timu, tako da se sve poklopilo - uz osmeh počinje priču Martina Radojičić za Kurir.
foto OK Vizura

Tim menadžerka Vizure najavljuje da će klub svake naredne godine objavljivati kalendar. - Moja koleginica s fakulteta Tijana Krstić „izbacila“ je kolekciju haljina, brzo smo došle na ideju da upravo to bude nešto u čemu ćemo fotografisati devojke. Sve je odrađeno na izuzetno profesionalnom nivou i veoma smo zadovoljni kako izgleda kalendar.

foto OK Vizura

Dozirana provokacija

Dakle, možemo očekivati da Beograđanke pomute slavu čuvenom kalendaru odbojkašica Kana. Po lepoti su ih već prevazišle. - Nećemo mi baš da idemo toliko provokativno, ipak mi u timu imamo devojke od 16-17 godina. Ovo je, čini se, taman. Nadam se da će se ljudima dopasti - zaključuje Martina. Nego šta će!
foto OK Vizura