Foto: Aleksandar Jovanović

Golubović kuje planove s Dobrojevićevom

HOĆE POLOVINU NAGRADE: Kristijan se seli kod Stanije zbog para!

Kriminalac planira zajednički život sa starletom u njenom stanu da bi je držao na oku dok mu ne isplati polovinu nagrade s Farme

Stars
> 15:12h

Kristijan Golubović se seli kod Stanije Dobrojević u Novi Sad, saznaje Kurir. Kriminalac želi da starletu drži na oku dok mu ne isplati polovinu nagrade od 50.000 evra.

Zato s njom planira zajednički život dok ne ode u zatvor na odsluženje kazne od četiri godine. Golubović je otišao toliko daleko da je izlazio iz bolničke postelje samo da bi bio s pobednicom „Farme“. U prilog tome govore fotografije koje je njegov prijatelj postavio na Fejsbuk. Na njima se vidi kako kriminalac šeta na mostu na putu za Novi Sad, i to baš na dan kad je najavio operaciju na mozgu.

- Kristijanu su u glavi samo pare i odlaganje zatvorske kazne. Dok se ne dočepa polovine Stanijine nagrade, on će pred njom dubiti na trepavicama. U Kraljevu ga čekaju žena i dete, a on izlazi iz bolnice i odlazi kod Stanije. Prema njoj se ponaša kao da mu je najvažnija žena u životu, ali to će prestati onog trenutka kada od nje uzme novac - tvrdi naš izvor i nastavlja:

- Već su razgovarali o zajedničkom životu. On je uverava da je nabolje da se preseli u Novi Sad dok ne ode u zatvor, jer mu se smučilo da boravi kod prijateljice u Beogradu. Ona se oduševila njegovim predlogom, jedva čeka da se kriminalac useli kod nje. Totalno je odlepila za njim i sve će uraditi samo da ga zadrži kraj sebe - završava izvor koji je insistirao na anonimnosti. Tim povodom pozvali smo Staniju, a ona nam je prekinula vezu čim je čula o čemu je reč, dok Kristijan nije odgovarao na naše pozive. Lj. Stanišić

Ljubomorna BALERINA DOŽIVELA NERVNI SLOM ZBOG KRISTIJANA Jelena Milošević Balerina pobesnela je kad je saznala da je Kristijan došao u Novi Sad zbog Stanije, a njoj se nije ni javio. - Jeleni je mnogo krivo što je Kristijanu stalo do Stanije i što se s njom tajno viđa. Teško je prihvatila činjenicu da je došao u Novi Sad zbog starlete, a da se njoj nije ni javio. Jelena ga često zove i šalje mu poruke, a on je izbegava. Kad je saznala da je Kristijan bio u njenom rodnom gradu, preplakala je dan jer je očekivala da će je bar pozvati da se vide. A kad je čula da će čak i započeti zajednički život sa Stanijom, doživela je nervni slom - priča naš izvor.