Foto: Printscreen Twitter

Nije slutila kakav će ishod biti

(FOTO) ŽELELA JE DA IZGLEDA KAO KAJLI DŽENER: Povećala je usta preko popusta i načisto se unakazila

Učiteljica od 24 godine po imenu Amelija Grevil je želela da ima veća usta pa je tako uplatila 50 funti na sajtu sa popustima. Želevši da uštedi 350 funti ona je uništila svoja prirodna usta i upropastila svoje lice.

Žena
> 00:00h

Amelija je htela da ima usne kao Kajli Džener, a na internetu je videla ponudu koja joj se učinila primamljivom. Dobila je priliku da za malo novca poveća usne ne slutivši kakav će ishod na kraju biti.

Ona je na sajtu sa popustima naišla na metodu popunjavanja usana koju koristi mlada rijaliti zvezda, a cena je bila znatno niža od standardne, pa joj se to učinilo kao odlična prilika. Učiteljica iz Engleske je tretman odradila na jednoj Tajlandskoj klinici, a početku je sve izgledalo baš kako treba. Nekoliko dana kasnije, Amelija je primetila promene na njenim usnama. Prvo je primetila ispupčenja poput cisti koje su ubrzo postale velike i vidljive, usne su joj postale plave, natekle i počele su da je bole. Grevilova je postala nezadovloljna i nesigurna u sebe što se odrazilo i na njenom emotivnom planu kada je raskinula sa svojim dečkom. Ne bi li rešila problem, otišla je kod doktora koji joj je rekao da treba masira usta i da će sve doći na svoje, međutim stvari su se samo pogoršavale a usne su postajale sve gore.

Kada se obratila klinici na kojoj ih je povećala, postali su odbojni i nisu hteli da joj pomognu, sem ako ne uradi nove tretmane.

Pošto je sumnjala da je dobila injekciju koju koristi Kajli Džener, bacila se na istraživanje i otkrila da ta supstanca koju su joj dali, uopšte nije original i da ta klinika nikada nije naručivala takve injekcije. Ona se obratila proverenom hirurgu u Bankoku koji joj je rekao da može da reši problem a da će je sve koštati 1500 funti, pa je tako Amelija počela da skuplja novac.

Nakon što se priča proširila i obšla ceo svet, klinika gde je Amelija radila proceduru ju je kontaktirala i donirala većinu novca, a ostatak je uspela da sakupi zahvaljujući drugim donacijama. Učitljica se nada da će tom operacijom uspeti da dokaže da klinika nije koristila originalne injekcije, ali pre svega da će uspeti da povrati svoja stara usta.