Foto: Printscreen

Seksi plavuša

(VIDEO) DA LI JE PREPOZNAJETE: Pogledajte Lepu Lanu pre 33 godine i danas!

Pevačica Gordana Adamov, kojoj je voditelj Milorad Ilić Minimaks dao nadimak Lepa Lana, 1983. godine bila je jedna od najpopularnijih pevačica bivše Jugoslavije,

Stars
> 23:50h

Ona je bila suparnica Lepoj Breni, koju je stvorio Milutin Popović Zahar: Imala je velike hitove, prvi album "Ja sam Lana" prodat je u više od 700.000 primeraka. Poslednji album izdala je 1995. godine "Ljubav je opasna", a onda je krajem osamdesetih nestala sa javne scene. Nikada više nije snimila nijedan album. Preselila se u Ameriku jer su joj pretili da će joj ubiti sina ako ne prestane da peva.

"Posle prvog albuma i uspeha koji sam doživela, povukla sam se sa javne scene, a najveći razlog tome bile su otvorene pretnje kolege koji je rekao da će ubiti i mene i moje dete ako ne prestanem da snimam albume. Taj čovek mi je otvoreno pretio, a sada kada se sretnemo, on je sav divan, čak me i zagrli. Jednostavno, nisam trpela autoritete, imam stav i karakter koji nije mogao da podnese naređenja. Sve sam prekinula i otišla u Ameriku", rekla je Lepa Lana.

Lani godine ne smetaju. "Ne plaši me saznanje da starim. Verujte, nisam skromna i radujem se sitnicama i godinama koje dolaze. Ne žalim za godinama, starim, ali imam mnogo energije.