Foto: Rojters

Golupčići

MEDIJSKI MOGUL ŽENI SE 4. PUT: Džeri Hol se udaje za Mardoka

Medijski mogul Rupert Mardok objavio je da se verio sa američkom glumicom i bivšim supermodelom Džeri Hol, koja je dve decenije bila u vezi sa Mikom Džegerom.

Pop kultura
> 00:00h

Mardok (84) i Džeri Hol (59) su veridbu objavili u listu "Tajms", koji je u vlasništvu Mardokove firme "Njuz korporejšn", u delu gde se objavljuju rođenja, venčanja i smrti.

Par je zajedno od prošlog leta, kad ih je upoznala jedna od Mardokovih sestara i sestričina u njegovoj rodnoj Australiji.

"Oni su oduševljeni što će sklopiti brak i uzbuđeni zbog svoje zajedničke budućnosti", izjavio je portparol porodice Mardok.

Medijski mogul ima šestoro dece iz tri braka, a poslednji put se razveo 2013. godine. Džeri Hol, jedna od najpoznatijih supermodela sedamdesetih godina prošlog veka, zabavljala se sa pevačem Brajanom Ferijem, a ostavila ga je radi Džegera, sa kojim je kasnije dobila četvoro dece.

Mardok, čije se bogatstvo procenjuje na više od 11 milijardi dolara, vlasnik je nekih od najpoznatijih listova u svetu poput "Volstrit džornala", "Njujork Posta" i britanskog tabloida "San".

Foto AP