Foto: Damir Dervišagić

Pevačica napravila skandal na Kopaoniku

GLUPOST VEKA: Ana htela da se skija na štiklama

Među skijaše je došla na visokim potpeticama i posvađala se sa instruktorom koji nije mogao da joj objasni da to jednostavno tako ne može

Stars
> 14:14h

Pop pevačica Ana Nikolić dočekala je Novu godinu na Kopaoniku radno, dan kasnije izašla je van hotela na sneg kako bi osetila sve čari zime, ali izgleda da je u planine krenula potpuno nepripremljena i neobaveštena. Ne samo da je Nikolićeva među skijaše došla bez ski-odela već je skakutala po snegu u visokim potpeticama i bila glavna atrakcija na stazi! Crne uske farmerke, crni bodi s dubokim dekolteom, bundica, zelene štikle i telefon u ruci. Odlična kombinacija za šetkanje Knez Mihailovom, ali ne i za Kop. Ipak, Ana je baš takva došla na ski-stazu da proba skije i da, kako nam je rekla, „i ona konačno oseti čari zimovanja i nauči da skija“. I dok je ona bez prestanka razgovarala telefonom i pokušavala da navuče skije, instruktor skijanja i ostali gosti bukvalno su umirali od smeha! Kad je instruktor došao do daha, rekao joj je da to jednostavno nije moguće i da mora da obuje specijalnu obuću koja ide uz skije. Ana ga je gledala u čudu, baš kao i on nju, rekla mu da nema pojma o ženama i napustila stazu.

- Ja ne umem da razmišljam na ravnom, a za skijanje je potrebna tehnika. Moj mozak radi samo na štiklama. Kako da razmišljam o tehnici u nekim ružnim, ravnim čizmama? To je nemoguće! - rekla nam je pevačica kad smo je nakon odlaska sa staze pitali šta joj bi. Ali nije se dugo nervirala. U svojim zelenim štiklicama otišla je do obližnjeg kafića, popravila šminku i poručila čaj s rumom. Kao što ne skija na ravnom, tako ne pije ni bezalkoholni čaj.