Pokušaj samoubistva u Beogradu

FUDBALER OFK BEOGRADA SKOČIO SA ŠESTOG SPRATA: Zatvorska kazna razlog za pokušaj samoubistva

Mirko M. (23), bivši fudbaler OFK Beograda i Bežanije, pao na parkirani „golf 6“ i s teškim povredama prebačen u Urgentni centar

Crna Hronika
> 00:00h

BEOGRAD - Mirko M. (23), bivši fudbaler OFK Beograda i Bežanije, pokušao je juče da se ubije skokom sa šestog sprata zgrade u centru Beograda. Mladić je pao na parkirani automobil i s teškim povredama prevezen je u Urgentni centar. Nesreća se dogodila juče oko 13.45 časova u Gospodar Jevremovoj ulici. Komšije nesrećnog mladića za Kurir kažu da je sa šestog sprata skočio i pao na automobil marke „golf 6“, i da se čuo tup udarac. - Pomislila sam da su se sudarila dva automobila, međutim, kad sam izašla, videla sam stravičan prizor. Bilo je jezivo, mladić je pao na kola, odbio se i pao pored njih. Ubrzo je stigao njegov otac. Nadvijen nad sinom, pokušavao je da ga povrati, jaukao je od bola, u jednom trenutku se čulo: „Zašto, Mišo, da se ubiješ?!“ - priča potresena žena koja radi u obližnjem lokalu. U zgradi u kojoj je Mirko sa ocem živeo kao podstanar nisu želeli da komentarišu tragediju. - Ne znamo šta se dogodilo, doselili su se letos i s njima nismo imali problema. Čuo sam da je taj mladić igra fudbal, i to je sve - rekao je komšija. Kako nezvanično saznajemo, on je osuđen na tri meseca zatvora, što je najverovatnije bio razlog za pokušaj samoubistva. Mirko je rođen 19. maja 1993. u Kotoru, a posle sezone 2014/2015. u kojoj je igrao za Bežaniju, trenutno nigde ne igra.

Skok sa vrha zgrade... Mesto nesreće

Za OFK igrao 2012. IDOL MI JE BANE IVANOVIĆ Mirko, koji igra na poziciji štopera, u OFK Beograd je došao u maju 2012. i igrao jednu sezonu. - Jedna od želja mi je svakako Liga šampiona. Posmatrajući Baneta Ivanovića, voleo bih da i ja sledim njegov put jer nas vezuje OFK Beograd. OFK je poznat po davanju šanse mladim igračima - izjavio je u prvom intervjuu Mirko M. On je tada rekao i da mu podršku pružaju njegovi najbliži. - Otac Jovica, majka Jelena i sestra Jovana uvek su uz mene, i kad nismo zajedno. Veliki su mi oslonac u životu - rekao je Mirko.