Foto: Dragan Kadić I Damir Dervišagić

Odlepio za starletom

ODALE GA SMS PORUKE Semir: Šavija, niko me ne voli, ajde sa mnom na Kop!

Tvrdio da ne zna gde mu je žena i zvao rijaliti zvezdu da dođe na planinu. „Ajde drugi put. Duga je zima“, oduvala ga starleta, besna što priča da je nikad ne bi takao

Stars
> 00:00h

Oženjeni Semir Džanković (25) ne odustaje od Nataše Šavije (27)! Pevač, koji je učestvovao u rijalitiju „Farma“ da bi ženi dokazao da je nikad više neće prevariti s koleginicom Gabrijelom Pejčev, sada želi da odvuče u krevet starletu! Kako saznajemo, Šavija je pobesnela kad je videla da Semir u javnosti priča da je odbio njen poziv za seks i da je nikad ne bi takao, a s druge strane uporno joj se udvara. Ona se požalila prijatelju i poslala mu novu SMS prepisku s pevačem. U prepisci do koje je došao Kurir on joj se žali da ga niko ne voli i poziva je da ide s njim na Kopaonik! - Pravim neke kombinacije da idem na Kop. Neće niko sa mnom - napisao joj uz simbol srca Semir, iako je donedavno sa suprugom i ćerkom bio na toj planini, a bivša učesnica „Parova“ mu je odgovorila: - Pobresito, pa kako to? Gde ti je žena? Džanković je nastavio da se pravi blesav. - Pa ne znam, mene niko ne voli. Ajde sa mnom na Kop! Starleta ga je pitala kako, kad i gde, a on joj predložio da naprave plan. Iako je javno priznala da je slaba na oženjene, Šavija je odlučila da ga odbije. - Ajde drugi put. Duga je zima, ima vremena - poručila mu Nataša.

Tim povodom pozvali smo starletu. - Otkud vam ta naša prepiska? Ma dajte, neću ništa da komentarišem - rekla je starleta i prekinula vezu. Sličan odgovor dobili smo i od Semira. - Bez komentara! - rekao je pevač.

Kako je sve počelo... ZVALA GA DA SE PIPKAJU U SPOTU Pevač i starleta počeli su da se muvaju kada je Nataša, pod izgovorom da snima spot, predložila Semiru ulogu ljubavnika i vrele scene seksa. - Taman da te ispipkam malo - napisala mu je tada starleta, a pevač se javno branio da ga ona ne zanima. - Ona me uopšte ne zanima kao žena, ja svoju ženu imam - rekao je pevač za Kurir Stars.