Foto: Saša Pavlić

Raport sa priprema

MARKU GRUJIĆU LEPO U ZVEZDI: Svi vole da rade sa Grofom

Fudbaler Liverpula, koji će do kraja sezone igrati na pozajmici u Crvenoj zvezdi, Marko Grujić rekao je danas da očekuje da će crveno-beli dobro odraditi pripreme i da će biti potpuno spremni za nastavak sezone u Superligi Srbije.

Fudbal
> 00:36h

"Ponovo smo svi na okupu. I dalje je atmosfera sjajna kao i u prvom delu sezone. Ovde u Kopru su svi uslovi za rad sjajni, a treninzi su vrlo zanimljivi. Akcenat je na fizičkoj spremi i verujem da ćemo ako ovako nastavimo biti odlično spremni za nastavak prvenstva", rekao je Grujić za sajt kluba.

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u Sloveniji na pripremama za drugi deo sezone u domaćem šampionatu, a danas su odradili dva treninga.

"(Trener Miodrag Božović) Grof forsira način rada gde nema 'suvog' trčanja i to je sigurno ono što igrači kod njega vole. Sve vežbe se rade sa loptom, pa ima i dosta rada na tehnici i taktici, što je dobro za nas", rekao je Grujić.

Crvena zvezda je prvi deo Superlige završila na prvom mestu na tabeli sa 62 boda, odnosno ima 25 bodova više od Čukaričkog i Borca, a 26 od Partizana koji je na četvrtom mestu. Takmičenje u Super ligi se nastavlja 22. februara, a Zvezda nakon zimske pauze prvo igra protiv Mladosti.

Grujić je nedavno potpisao ugovor sa Liverpulom, koji ga je, prema dogovoru klubova, pozajmio Crvenoj zvezdi do kraja sezone.