Foto: Dado Đilas

Srbin zabavljao saigrače minhenskog kluba

(KURIR TV) LUDILO: Pantović pevao Severinin hit, a igrači Bajerna hvatali ritam!

Naš mladi reprezentativac na pripremama ekipe u Kataru oduševio Robena, Riberija i društvo svojim glasovnim mogućnostima. Aplauz dobio i od Pepa Gvardiole

Fudbal
> 12:34h

Mladi srpski fudbaler Miloš Pantović zapevao je pred svojim saigračima, zvezdama minhenskog Bajerna, i trenerom Pepom Gvardiolom hit Severine Vučković Kojić „Uno momento“, poznatiji i kao „Tika-taka, tika-tak“. Hrabro, kao da puca odlučujući penal u 90. minutu, naš novopečeni reprezentativac podigao se na trpezarijski sto, uzeo vazduh i započeo pesmu „Uno momento, uspori tempo“.

&feature=youtu.be Da je mogao da izbegne pevačku tačku, talentovani 19-godišnji napadač svakako bi to učinio. Ipak, nije mogao protiv običaja, jer i Bavarci traže od „guštera“ da kao pridruženi članovi prvog tima, na prvim pripremama, postanu deo grupe sa umetničkim nastupom. Dobar pevač Uglavnom, kao pevač prošao je više nego dobro. Glas ga nije izdao, uprkos tremi, reči pesme nije zaboravio, a tražio je podršku i odmah je dobio od saigrača. Roben, Riberi i društvo u ritmu pesme su tapšali, dok je jedan deo tima, poput Havija Martineza i Daglasa Koste, sve vredno snimao telefonom. Isti postupak inicijacije morala su da prođu i ostala trojica tinejdžera koje je Gvardiola poveo na prvu fazu priprema. Golman, 15-godišnji Kristijan Fruhtl, pevao je pesmu nemačkog repera DJ Ozija, dok je 17-godišnji Tirolac Marko Fridl zapevao narodnjak iz njegovog kraja „Ja sam iz Austrije“.
Spremni za proleće Pripreme su obavljene u Kataru, bile su bazične i, osim rada s loptom na treninzima, nije bilo prijateljskih utakmica na kojima bi najbolji tim Nemačke domaćinima u Dohi pokazao svoje majstorstvo.

Tenis uživo u Dohi GLEDAO SAM NOLETA Šta je pola minuta pevanja naspram privilegije da treniraš s najvećim trenerom današnjice i najboljim fudbalerima Nemačke? - Bilo je to značajno iskustvo za mene, jer sam trenirao u Dohi i bio u prilici da uživo gledam kako naš Nole Ðoković pobeđuje Rafu Nadala - rekao je za Kurir Miloš Pantović.