Foto: Profimedia

Saveti

MODNI TRIKOVI: Sakrijte odećom višak na bokovima

Jedna od onih malih, ženskih, dobro čuvanih tajni je višak kilograma na bokovima što je kritična zona većine ženske populacije.

Žena
> 21:24h

Iako ne deluje tako, ni mršave djevojke ih nisu uvek pošteđene, a oblikovanje tih delova vežbama je obično zahtevno i dugotrajno. Treninzi i pravilna prehrana nisu jedini način da ih prikrijemo. Pogledajte četiri jednostavna trika kako možete sakriti neželjene naslage odgovarajućom garderobom.

1. Recite "NE" pantalonama s niskim strukom - Nizak, uži struk hpantalona vrlo lako stegnuće neželjeni višak i time ih istaknuti. Osim što trenutačno nisu moderne, pantalone niskog struka nam vizualno skraćuju noge, pa se svaki višak lakše primeti. Dakle, visokim strukom ćete prekriti i viškove na bokovima, ali i na stomaku i naglasiti struk i time dati figuri ženstveniji izgled. Takođe, ako volite nositi kratke majice i topove, uz suknju dubokog struka izgledaćete elegantnije.

2. Šire pantalone - Farmerke i pantalone s više elastina, šireg i vrećasog kroja, mogu biti vrlo korisne u prikrivanju neželjenih viškova. Svakako je poželjno izbegavati garderobu koja potpuno prati liniju tela, posebno uske farmerke s puno elastina.

3. Široke majice i bluze - Majice i bluze šireg kroja su takođe vrlo moderne i nosive u svim prilikama. Ovo je udoban komad odeće koji je prikladan kako u dnevnoj, opuštenoj kombinaciji, tako i za večernji izlazak i elegantniji izgled. Jedna duža i šira bluza će jednostavno prekriti sve nedostatke i viškove čak i ako s njom nosite farmerke, pantalone koje vam u predelu struka ne stoje najbolje.

4. Ne bojte se ogledala - Možda najbitniji u borbi sa svim viškovima i nepravilnostma na telu je biti iskrena sama prema sebi. Svaka od nas treba se suočiti sa samom sobom, priznati nedostatke i reći: "Ovo sam ja", da bi mogla na pravi način pozabaviti se njima i biti sigurna u sebe. Jer, ništa nije lepše od samouverene i nasmejane žene.

Foto: Shutter