Foto: Facebook/AP

Igor D. Jakšić se obratio javnosti otvorenim pismom lideru SNS

ŠOKANTNA OSTAVKA ČLANA GLAVNOG ODBORA SNS: Aleksandre Vučiću, Ti Zevse, umišljeni Bože nad Bogovima!

Ti, koji ti narod ne odgovara i koji bi isti menjao, a ne znam za koji ...verovatno nemački!!! Za mene je moj najbolji od Londona do Njujorka, jer je MOJ SRPSKI NAROD!

Politika
> 00:00h

Član glavnog odbora Srpske napredne stranke Igor D. Jakšić javno se obratio predsedniku vlade i lideru SNS Aleksandru Vučiću. Jakšić, koji je vratio stranačku člansku kartu SNS, optužuje predsednika Srpske napredne stranke za jednoumlje i rad u ličnom interesu, a stranačke kolege za idolopoklonstvo, poltronstvo... - Umišljeni Bože koji zemljom hodaš ....ti Zevse..... Bože nad Bogovima! U stranci koja je postala demokratija jednog uma, puna poltrona i idolopoklonstva, Gde samo jedan čovek radi u ličnom interesu. TI! Marko Aurelije je uposlio čoveka koji je išao uz njega i stalno mu govorio "ti si samo čovek" što savetujem i tebi - naveo je Igor D. Jakšić. On je mišljenja da premijeru Srbije ne odgovara narod.

- Ti, koji ti narod ne odgovara i koji bi isti menjao, a ne znam za koji ...verovatno nemački!!! Za mene je moj najbolji od Londona do Njujorka ,jer je MOJ SRPSKI NAROD! I, pošto se razlikujemo čak toliko do neprepoznavanja, što otkrih u vreme tvoje vladavine... Jer za ovo što ti radiš, ja se nisam borio. Vraćam ti sve ono što si mi dao i što imam od tebe, kartice članstva i Glavnog odbora. Primi moju ostavku na svim nivoima. I kako nas narod kaže "ćeracemo se još".... politički - zaključuje Jakšić.