Foto: Marina Lopičić

Iz farme u aps priveden zbog pretnji Tamari Đurić

NOVI DETALJI KRISTIJANOVOG HAPŠENJA: Advokat tvrdi da je samo priveden

Pao na sitnici Kriminalac koji čeka odsluženje kazne zbog dilovanja droge, završio u policiji jer je preko Fejsbuka pretio klaberki. Neću ga krivično goniti, on nije za zatvor već za ludnicu, kaže Đurićeva

Crna Hronika
> 17:58h

KRALJEVO - Kristijan Golubović uhapšen je juče u svom stanu u Kraljevu zbog pretnji koje je u javnosti i na svom Fejsbuk profilu upućivao klaberki Tamari Ðurić, s kojom je bio učesnik u rijalitiju „Farma 6“. Kako Kurir saznaje u policiji, Golubović je priveden po nalogu Višeg tužilaštva pošto se kriminalac nije odazivao na pozive koji su mu upućivani povodom pomenutih pretnji. - Iz tužilaštva su pokušavali da pozovu Golubovića na saslušanje povodom pretnji Tamari Đurić, ali se on nije odazivao na pozive, pa je tužilaštvo danas izdalo nalog policiji da ga uhapsi - rekao je Kurirov izvor iz MUP. Neko ga prijavio Međutim, kako je za Kurir izjavio Golubovićev advokat Gvozden Grgur, kriminalac nije uhapšen niti priveden, već je odveden na saslušanje u svojstvu građanina. - Ne znam šta je tačno u pitanju, mislim da je vezano za nešto što je pisao na Fejsbuku i verovatno ga je neko prijavio. Tek kada bude saslušan i kada budu prikupljeni dokazi, biće utvrđeno da li ima osnova za pokretanje postupka. Telefon mu je dostupan takođe, što je još jedan od pokazatelja da nije uhapšen, a i da je uhapšen, zvao bi mene da prisustvujem saslušanju. Rekao mi je da ga nazovem za 15 minuta jer misli da će tada biti pušten - izjavio je Grgur. Kako nezvanično saznajemo, Tamara Đurić je sinoć bila u stanici policije na Bulevaru despota Stefana u Beogradu, gde je dala iskaz povodom Golubovićevih pretnji. Tamara Đurić je za naš list potvrdila da je bila u policiji. - Tačno je da sam bila na saslušanju. Neću krivično goniti Kristijana zbog uvreda i pretnji. Taj čovek nije za zatvor već za ludnicu - kazala je Đurićeva za Kurir.

Zbog ovog statusa je priveden... Kristijan

Pojedini mediji su sinoć objavili, kako je navedeno, kompletnu izjavu Tijane Đurić koju je ona dala u policiji: - Što se tiče članka koji je objavljen u sredstvima javnog informisanja, gde Kristijan Golubović nastavlja da upućuje različite uvrede na moj račun i govori da sam živa samo zahvaljujući njemu jer je on tako rekao svojim „opasnim“ momcima, mogu da kažem da sam isti videla i pročitala tek kad su novinari kontaktirali sa mnom pre nekoliko dana i pitali me šta mogu da izjavim povodom toga. Tada sam novinarima rekla da on nije taj koji odlučuje da li ću ja živeti ili ne i da slobodno pokuša da me ugrozi pa ćemo videti da li uopšte može da dođe do mene - izjavila je Tamara i dodala da se ne oseća ugroženo: Socijalno ugrožen - On nije Bog pa da odlučuje ko će živeti, a ko umreti. Koliko sam uspela da upoznam Kristijana Golubovića, u njegovom opisu je da stalno nekome preti, izigravajući opasnog tipa, a u stvari bi njime trebalo da se bavi neka psihijatrijska ustanova. Takođe, mislim da je Kristijan sve to za mene naveo u nekom afektu jer nije imao prilika u životu da se svađa sa ženama i mislim da je zbog dugogodišnjeg boravka u zatvoru postao društveno i socijalno ugrožen, te da, kada ne može verbalno da izađe na kraj s nekim, on onda preti. Podsetimo, Golubović je u prethodnom periodu uputio niz uvreda Tamari Đurić na svojoj Fejsbuk stranici: - Tvrdim da je Tamara Đurić zvana Ganka zdrava i živa samo zato što sam ja naredio svima koji me obožavaju da ne smeju ni da je taknu, a kamoli urade ono što zaslužuje zbog svog prljavog jezika - napisao je Golubović na društvenoj mreži 17. januara.

Četvrto odlaganje JOŠ NEĆE NA ROBIJU U pojedinim medijima sinoć su se pojavile spekulacije da je Kristijan Golubović uhapšen i odveden na izdržavanje zatvorske kazne, koja mu je izrečena u novembru 2014. godine, a izvršenje je do sada odlagano četiri puta. Naime, Goluboviću je pravosnažna kazna od osam godina zatvora izrečena zbog trgovine heroinom, nakon što je uhapšen prilikom primopredaje u Crkvi Svetog Marka u Beogradu 16. januara 2010. - Netačno je da Golubovića vode na izdržavanje kazne jer je on podneo molbu za odlaganje, a molba odlaže izvršenje - rekao je sinoć za Kurir Golubovićev advokat Gvozden Grgur.Podsetimo, Kristijan je najnovije odlaganje robije zatražio iz medicinskih razloga - zbog navodne operacije mozga i pogoršanog zdravstvenog stanja.