Foto: Bogdan Vranješević

Led odneo danak

NESREĆA U KRAGUJEVCU: Proklizao, pa se zakucao alfom u banderu

KRAGUJEVAC - Kragujevčanin S. J. (47) preminuo je usled teških telesnih povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći koja se u sredu, u 5.50, dogodila u Bosanskoj ulici u kragujevačkom naselju Sušica.

Crna Hronika
> 00:00h

Reč je o izuzetno strmoj ulici niz koju se S. J. kretao automobilom „alfa romeo“.

- Zbog jutarnjeg mraza, ova ulica, kao i druge saobraćajnice u gradu, bila je ujutro pod ledom. Vozač je u jednom trenutku proklizao i izgubio kontrolu na automobilom koji se zakucao u stub javne rasvete. Hitna pomoć je veoma brzo došla na lice mesta, S. J. je tada bio živ, ali izuzetno teško povređen, pa je, nažalost, preminuo u Urgentnom centru - kaže Kurirov izvor iz istrage.

Pored ove, u Kragujevcu su se u sredu, u ranim jutarnjim satima, dogodile još četiri saobraćajne nesreće u kojima su uzroci led na kolovozu i neprilagođena brzina. U ovim udesima povređene su tri osobe od kojih, srećom, nijedna nije u životnoj opasnosti.

Muškarac je lakše povređen u sudaru dva vozila u naselju Šumarice, još jedan muškarac zadobio je kontuzije grudi i glave u sudaru „audija“ i „renoa“ u naselju Aerodrom, a kod Vojne bolnice povređena je žena - pešak.

U ulici koja povezuje naselja Ilićevo i Maršić prevrnulo se vozilo u kome, srećom, niko nije povređen.

(B. V.)